Organizarea unui eveniment corporativ - Tips & Tricks

petrecere corporativa

Există mai multe tipuri de evenimente corporative organizate de catre o companie și anume: lansare de produs, training intern pentru angajați, târguri și expoziții, team building-uri și desigur petrecerile corporative de iarna ce marchează încheierea anului calendaristic sau cele de vară organizate în scop distractiv.

Petrecerile corporative sunt o oportunitate grozava de a sărbatori succesul echipei și de a expune obiectivele pentru anul care vine.

După cum se știe, angajații mulțumiți contribuie la succesul organizație! Fie ca iți doresti sa ii motivezi, distrezi sau inovezi, evenimentele corporate influențează benefic atmosfera din cadrul companiei.

Iată cațiva factori organizatorici de care trebuie să ții cont:

-Stabilește data evenimentului, preventiv discutată și cu angajații companiei pentru a-i întruni pe toți;

– Construiește povestea, tematica evenimentului, notand toate ideile într-o agendă și ulterior fiind implimentate;

-Un moment foarte imprtant este stabilirea bugetului. Marimea bugetului alocat depinde de numărul de invitați și de amploarea evenimentului;

-În dependență de tematică, buget și dată a evenimentului alegi și locația, fie asta intr-un restaurant corporativ sau în aer liber pentru o petrecere corporativă în perioada caldă a anului;

-Programul evenimentului, un detaliu foarte important care vă asigură un eveniment de succes. Acesta se va întipări în mintea angajaților pentru mult timp ca fiind elementul determinativ în succesul unei petreceri corporative. Pentru un program pus la punct, va recomandăm să apelați la un moderator care se va ocupa de crearea bunii dispoziții a tuturor oaspeților;

eveniment corporativ

Mai nou, asemănător petrecerii corporative de iarnă, companiile organizează team-building-uri în sezonul cald al anului, în cadrul unui picnic, o excursie sau o petrecere la piscină. Toate acestea contribuie la consolidarea mai bună a echipei și crearea unei relații mai friendly între angajați și nu în ultimul rând sunt un prilej foarte bun pentru a reaminti valorile de bază ale companiei.

Buna organizare a petrecerii va asigura fericirea angajaților voștri și va contribui la sporirea atitudinii pozitive, a loialității față de companie.

Sperăm că recomandările noastre vă vor prinde bine.

Pentru a organiza o petrecere corporativă clasică sau unul tematică – apelează la Restaurantul Select. Echipa noastra are în spate 8 ani de experiență în domeniul entertainment. Deci sigur ne va reuși organizarea petrecerii corporative și pentru compania ta!