4 puncte importante de care să ții cont când alegi o sală de nunți

sala de nunti

Nuntă este un eveniment cu caracter festiv ce oferă emoții pozitive, plăcute care vor rămâne pentru mult timp în memoria dvs.

Elementul-cheie a unei nunți reușite în mare parte este sala de nunți, facilitățile sale și experiența angajaților acesteia în organizarea evenimentelor.

Cea mai ambițioasă sală de nunți din Moldova vă pune la dispoziție serviciile sale în domeniul de organizare a evenimentelor festive.

Și anume:

  •   3 săli cu capacități diferite, situate în sectorul Ciocana;
  •  bucatarie diversificată cu un sortiment larg de bucate, care cu siguranță va cuprinde toate preferințele dvs. gastronomice;
  •  personal competent care poate să vă uimească prin simplitatea și susținerea pe parcursul întregii perioade de colaborare;
  •  și nu în ultimul rând experiența care ne-a permis să avem în portofoliul nostru multe evenimente de succes, recenziile cărora le puteți găsi pe pagina noastra de pe rețelele de socializare.

 

În căutarea unui restaurant pentru nuntă vă recomandăm să atrageți atenția la așa momente ca sala propriu-zisă și comoditatea acesteia. În primul rând spațiul din sală și accesibilitatea la punctele de reper cum ar fi masa de sărbătoare, zona de dans, zona foto, fourchette. De asemenea, existența unei parcări prezintă un mare avantaj.

Un alt aspect important este sistemul de aerisire și cel de condiționare. Acestea asigură o temperatură confortabilă pe tot parcursul evenimentului. Ideal ar fi ca zona de dans și cea a amplasării meselor de banchet să aibă sisteme de condiționare separate, pentru că temperatura diferă cu 1-2 grade, dar anume acestea fac diferența.

De asemenea, atrageți atenție la mobilier și veselă. Mobilierul trebuie să aibă aspect plăcut, să corespundă stilisticii evenimentului, să ofere confort pe tot parcursul evenimentului. Vesela trebuie să lucească, să arate prezentabil, să fie diversă. Aici fac referire la platouri și pahare pentru diferite tipuri de băuturi.

Un alt moment la care ar fi bine să atragem atenția este existența încăperilor adiționale precum cameră pentru copii dacă este cazul, camera pentru depozitare a cadourilor sau chiar spațiu pentru relaxare. Existența unui depozit adiacent restaurantul prezintă un avantaj, datorită ușurinței în stocarea bunurilor dvs. necesare pentru ziua evenimentului.

sala de nunti

Un alt aspect care face diferența între mulțimea de restaurante din țară sunt bonusurile pe care le puteți primi în dependență de numărul de persoane sau perioada a anului în care se desfășoară evenimentul.

Bineînțeles, momentul culminant este meniul. Varietatea bucatelor trebuie să corespundă preferințelor dvs. Informația cu privire la numărul de platouri și  gramajul bucatelor  de regulă este oferită de către managerul responsabil de nunta dvs. pentru a înțelege expunerea lor în raport cu amplasarea oaspeților la mese.

Fiind deciși cu meniul de bază nu ezitați să întrebați de serviciile adiționale pe care le prestează restaurantul, cum ar fi băutura, candy bar, colaci, torta, fructe etc. Ar pute fi cazul că raportul de cost a serviciilor adiționale să fie egal cu acela în cazul când aduceți toate acestea de sine stătător.  Dar în schimb nu veți pierde timp, toate cele necesare fiind prezente pe loc. Dacă există opțiunea calculului de facto a băuturilor – optați pentru acesta, astfel veți evita procurarea unui volum mult prea mare de băuturi.

Nu în ultimul rând atrageți atenție la comunicarea personalului și a administrației în adresa dvs.  Pentru a avea un eveniment plăcut este necesar maximă colaborare și coordonare, atenție la detalii din partea organizatorilor evenimentului.

Restaurantul Select este localul care vă oferă 4 săli de nunți în Chișinău cu stiluri și capacități diferite, de la 15 până la 250 de invitați. Deci, fiecare își poate găsi sala potrivita!

Echipa noastră vă stă mereu la dispoziție pentru a vă fi de ajutor în organizarea nunții la care visați!