IUBIM CEEA CE FACEM IUBIM SĂ DECORĂM CU GUST


Decor pentru sală de nunți și alte festivități

Fiecare organizator de eveniment își dorește ca sărbătoarea sa să rămână în memoria tuturor invitaților ca o festivitate organizată și petrecută cu bun gust. Pentru a atinge acest scop, decorațiunile sălii trebuie abordate cu cea mai mare atenție deoarece anume ele crează atmosfera generală. Fie că este vorba despre decor la nuntă, cumătrie, zi de naștere sau chiar event corporativ – fiecare din aceste tipuri de ceremonii își are specificul său și stilul de amenajare, la fel cum meniul.

Specialiștii pe design ai Restaurantului Select au o atitudine deosebită față de fiecare eveniment în parte. Pentru noi contează ca invitații voștri să observe diferența și să memoreze petrecerea voastră, organizată în localul nostru. În dependență de tipul evenimentului pe care-l planificați, echipa noastră va găsi soluții pentru a vă satisface dorințile și va veni cu recomandări bazate pe experiență, pentru a crea formula perfectă a stilului Dumneavoastră unic.

De la caz la caz avem cerințe diferite, însă când este vorba de decor pentru nunți, fiecare pereche vine cu o idee deja formată. Anume începând de la această imagine pornește procesul de creație, pentru ca în final să se formeze un concept clar definit și bine structurat. Pe baza acestui concept, echipa noastră va oferi sugestii legate de stilistica invitațiilor, dress code pentru oaspeți, procesul de întâmpinare și înscriere și amenajarea sălii pentru nuntă.

Decorul fiecărei săli în Restaurantul Select este format din:

  • Compoziții floristice pentru terasă, prezidium, masă de fourchette și sală;
  • Textil decorativ din satin și mătase pentru scaune, mese de banchet și cocktail;
  • Mobilier decorativ pentru sesiune foto, însciere și alte faze ale ceremoniei;
  • Arcă pentru întâmpinare, pernuțe pentru inele, bol pentru colectarea plicurilor;
  • Panouri cu amplarea oaspeților în sală, candelabre și numerașe pentru mese;
  • Mai multe seturi de decorațiuni speciale pentru evenimente cu tematică fixă.