evenimente


Pentru ce cauți sala de evenimente?

Alegeți corect sala de ceremonii și evenimente speciale

Echipa unui restaurant cu sala de ceremonii știe că fiecare tip de evenimente necesită o abordare individuală. În primul rând pentru că este diferit conceptul, iar anume el definește formatul, durata, programul și atmosfera în general. Respectiv, este corect ca meniul și tipul de deservire să fie adaptate după fiecare eveniment în parte. Acesta este unul din cele mai importante criterii care îi atribuie unei sali de evenimente calificativul de ”cea mai bună”.

Restaurantul Select are mai multe valori după care se ghidează în relația cu oaspeții. Una din ele este flexibilitatea. Noi credem că profesioniști se pot numi acei oameni care fac ceva unic din puține detalii, și nu pun limite la dorințele oaspeților. Iar dacă se întâmplă că vreo doleanță nu este posibil de realizat – un specialist bun neapărat va găsi o alternativă care să satisfacă clientul. Fiecare membru a echipei noastre ține cont de acest principiu și se concentrează nu doar la calitatea serviciilor ci și la cerințele beneficiarului.

Pentru că fiecare eveniment este diferit, ne străduim să facem oferte individuale, pentru fiecare oaspete. Acest fapt oferă o transparență maximă a prețului în momentul formării meniului. Iar toate serviciile adiționale de care este nevoie la o ceremonie, sunt incluse ca sumpliment – fapt ce oferă posibilitatea de a renunța la ele sau de a le comanda de la alt prestator de servicii. Pentru a primi mai multe detalii despre oferta pentru evenimentul Dumneavoastră, alegeți din lista de mai jos ce planificați.