AMBIANȚA UNUI BANCHET PERFECT


Vedeți cele trei săli de banchet ale Restaurantului Select

Un restaurant cu săli de banchete se deosebește de unul cu deservire de zi prin câteva distincții semnificative. Resaurantul Select a fost planificat din start ca locație pentru evenimente și din acest motiv aici au fost combinate cele mai bune practici de amenajare a unei săli și cele mai eficiente modele de lucru a personalului. Deoarece anume echipa face diferența între localuri – cel mai important factor în domeniul organizării de festivități este factorul uman.

Pentru că suntem Restaurant, desigur că punem mare accent pe bucătărie. Din punct de vedere tehnic, fiecare sală dispune de bucătăria sa și echipa sa de producere. Doar în așa mod este posibil de păstrat calitatea atunci când gătești pentru mai multe evenimente concomitent, fiecare având un meniu diferit și o cantitate de gustări diferită.

Fiecare sală din Complexul Select dispune de intrare, baie, hol și odăi adiționale separate. Astfel invitații Dvs. se vor simți confortabil la maxim. Sălile sunt amenajate în stil minimalist, așa ca să le putem modela ușor decorul, conform cerințelor pe care ni le solicită beneficiarii evenimentului. Pentru a ține pas cu inovațiile și tendințele în design, și pentru a oferi permanent o ambianță deosebită, în fiecare an restaurăm tot Restaurantul. Mai multe detalii vedeți pe pagina fiecărei săli în parte.