De ce să alegi servicii catering - Partea II

Servicii catering

În prima parte a articolului am enumerat câteva aspecte importante de ce merită să alegi servicii catering pentru un eveniment festiv. Dacă nu ai citit articolul, îl găsești aici.

Zic să trecem la a II parte, care te va convinge definitiv de corectitudinea angajării unei echipe profesioniste de servicii catering.

Putem gestiona evenimente mari

Chiar foarte mari! Avem în portofoliul nostru peste 800 de evenimente deservite. Cea mai mare provocare la care am făcut față a fost un eveniment open air cu peste 3000 de invitați. Deci, potențialul nostru logistic, echipamentul și numărul de membri a echipei, ne permit să deservim concomitent un număr foarte impunător de persoane, la diferite evenimente, în diferite locații.

Avem o mulțime de idei pentru evenimente diferite 

Există multe tipuri de evenimente pe care le puteți găzdui. Ar putea fi o nuntă sau o petrecere de logodnă, o cumetrie sau un eveniment corporativ. Cert este faptul că nu puteți servi aceleași tipuri de bucate la fiecare dintre aceste evenimente. Deși copiii vor fi mai mult decât mulțumiți de pizza, ceilalți oaspeți așteaptă să se delecteze cu bucate din cele mai rafinate. Aici vă poate veni în ajutor Select Catering vă stăm mereu la dispoziție!

servicii catering

Dispunem de o gamă largă de bucate: 300 gustări cu servire individuală și 100 de tipul finger food. Pentru orice ocazie îți putem recomanda un catering menu potrivit anume pentru evenimentul tău. Calitățile gustative ale bucatelor sunt înalt apreciate de clienții noștri. În plus, nu numai că ne asigurăm că mâncarea are un gust incredibil de bun, dar investim timp, răbdare și efort în prezentarea estetică a acestora.

Pe lângă toate argumentele enumerate mai sus, mai este unul suplimentar- mesele de fourshet și candy bar sunt demne de a ajunge pe Instagram. Doar o singură privire la varietatea de canapé, fructe și dulciuri îți vor lăsa gura apă.  Apropo, masa de candy bar poate servi drept un element decorativ de care vor fi tare bucuroși picii și nu doar.

candy bar

Apelând la o echipă de profesioniști uiți de grijile pregătirilor și decorării. Nu vor mai apărea întrebări despre locul potrivit pentru amplasarea mesei de furshet, a barului sau mai nou, ce flori sunt potrivite pentru decorul mesei. Te vom scuti de bătăi de cap, precum alegerea dimensiunilor potrivite pentru aranjamentele florale de pe mese, astfel încât acestea să pară bogate, dar să nu ocupe prea mult spațiu, lăsând loc suficient pentru oaspeți și celelalte tacâmuri necesare.

Concluzia generală este una simplă, dacă doriți ca evenimentul dvs. să fie “ca la carte” apelați la servicii catering. Noi, echipa Restaurantului Select vă suntem mereu la dispoziție, pregătiți pentru noi provocări, căci tare ne mai plac!