Avantajele unui restaurant cu terasă!

restaurant cu terasa

Ești în căutarea unui local pentru celebrarea unui eveniment important? Atunci trebuie clar să definești tipul de eveniment, formatul, durata și locația în care se va desfășura petrecerea. De asemenea, îți recomandăm să planifici și un buget estimativ de care dispui pentru evenimentul în întregime. Aici, trebuie să ții cont de faptul că, organizarea unui eveniment constă din mai multe elemente și…pentru ca puzzle-ul să fie strâns corect, trebuie să asamblezi corect toate piesele acestuia.

Fac referire la locația propriu-zisă, dar și la zona de agrement și relaxare. Un avantaj deosebit îl prezintă un restaurant cu terasă precum este și Restaurantul Select de la Ciocana. Dispunem de două săli cu capacități diferite:
-Sala Neoclasic ce poate găzdui evenimente cu pâna la 100 invitati
-Sala Fusion, cu o capacitate de la 120 la 250 de invitați, în dependență de formatul evenimentului.
Pentru ambele săli oferim terase verzi, spațioase, care sunt locul perfect pentru relaxare.

restaurant cu terasa
Având în vedere, că nu orice restaurant în Moldova poate pune la dispoziția oaspeților terasă verde, considerăm că noi avem un atu puternic- terasele noastre ce se atribuie sălilor mari. Și iată de ce:

-locul perfect pentru intampinarea oaspetilor

-zona amenajată pentru sesiuni foto

-zona de relaxare și socializare

-spațiu frumos pentru desfășurarea înscrierii în aer liber

Apropo, dispunem de havuz ce luminează multicolor pe tot parcursul evenimentului și conferă o notă de liniște pe parcursul petrecerii.

 

Fiind în căutarea unui restaurant Moldova, vă recomandăm să atrageți atenția la restaurantele ce dispun de terase. Acest sfat este valabil în special pentru perioada caldă a anului. O astfel de locație este Restaurantul Select de la Ciocana.
Vă invităm cu drag să ne faceți o vizită în fiecare zi de la 9 la 19. Nr de contact- 069 500 900