Cum să contractezi servicii Catering Moldova?

servicii catering moldova

Conceptul de Catering există pe piața din Moldova de mai bine de 10 ani, totusi pentru unele persoane ramane a fi necunoscut. Ce este, cui i se potrivește, cum se organizează și cat costă? In acest articol o sa răspundem la cele mai populare intrebări.

1.Ce este? -Serviciul catering este deservirea unui eveniment cu bucate la o locație terță. Aceasta presupune că dvs. găsiți o locație potrivită pentru eveniment și contractați un furnizor ce prestează servicii catering.

2.Cui i se potriveste? -Este soluția perfecta pentru conferințe, lansări de produs/ deschiderea unui showroom, prezentări si chiar nuntă…la drept vorbind, se potriveste aproape oricărui tip de eveniment la care aveți nevoie de mâncare.

3.Formatul evenimentului dictează și formatul de catering. De exemplu, dacă aveți o conferință de scurtă durată puteți opta pentru welcome coffee și coffee break, dacă aveți un eveniment ce durează mai mult de 6 ore ar fi binevenită o masă de furshet la care puteți servi atât gustări finger food reci, cât și gustări calde. Un alt format este cel de banchet, adică puteți organiza nunta în stil country undeva la un lac și aveți nevoie de masă de banchet, similar cu cea de la un restaurant pentru nuntă. Ba mai mult, organizarea unei nunți tematice devine și mai ușoară! Puteți organiza chiar și așa ceva! Mai ales cu o echipă de profesioniști în domeniul catering Moldova, imaginația nu are limite.

4.Cum se organizează? -De regulă, evenimentele de tip catering, de altfel ca și evenimentele clasice la restaurant necesită pregătiri din timp. De aceea, e recomandat să gândiți conceptul, să găsiți locația si să stabiliți numărul de invitați. Apoi, cautați o echipa care ar putea să vă fie partener in organizarea evenimentului mult dorit. Sugerăm să vă adresați la furnizori având deja “temele” pregătite, pentru o colaborare ușoară și productivă.

5.Și cea mai populară întrebare “Cât costă?”. Și răspunsul este „ Păi depinde”. Anume conceputul, numărul de invitați și formatul evenimentului influentează prețul. Deci, cu cât mai lungă va fi petrecerea, cu atât mai multe iterații vor fi necesare. Prețul per persoană pentru welcome coffee poate fi de la 80 lei, fourchette cu 6 tipuri de canape de la 200 lei, barbeque de la 500 lei. Deci, prețul se formează în dependență de preferințele dvs. gastronomice.

Pentru a recapitula – este posibil să organizați servicii catering oriunde – acasă, în pădure, la lac, și chiar în lan.

Restaurantul Select fiind specializat în organizarea evenimentelor la restaurant catering, vă poate ajuta cu organizarea evenimentului dvs in toată Moldova.
Solicită oferta 069 500 900.