Tendințe actuale pentru nunți în 2020 - Impactul unui restaurant din Chisinau

Tendințe nunți 2020: restaurant Chișinău, decor, vestimentația și alte detalii importante!

În curînd sezonul nunților se va declara deschis, iar pentru miri, cît și pentru invitați acest eveniment va rămîne în memorie pentru mult timp, de aceea cu cît mai interesant și distractiv va fi evenimentul, cu atît mai multe amintiri frumoase se vor întipări.

În acest an trendul de bază pentru orice eveniment este INDIVIDUALITATEA. Ce ar însemna asta? – faptul că aveți posibilitatea de a conferi evenimentului o notă unică, de a-l personaliza. Detalii picante, interesante, care nu încalcă tradițiile comune, însă vor surprinde plăcut invitații.

Verighetele, vestimentația,  restaurante, „invenții interesante” … detalii care pot  relata frumos povestea voastră de dragoste.

Deci care sînt acele elemente ‚know-how’ adoptate de către mirii moderni?

«Nunta – party»

Nunta – party

Este varianta perfectă pentru cei care vor să combine nunta tradițională cu un party pentru tineri.

Planificați evenimentul pentru două zile: în prima zi- cununia oficială, într-un cerc restrîns, doar cu cele mai apropiate persoane, iar cea de-a doua zi petreceți-o doar cu prietenii. Această idee nu va influența nicidecum bugetul alocat, întrucît în prima zi puteți opta pentru o masă cu meniu obișnit, iar a doua zi – un fourchette cu aperitive.

Alegerea unui restaurant în Chișinău e un alt punct important în organizarea evenimentului. Alegeți să fie încăpătoare, multifuncțională și practică. Analizați toate aspectele sălii, de la parcare până la acustică.

«Decor gingaș roz pal»

 

nunta roz

La sfîrșitul 2019, nuanța roz pentru decor a fost un adevărat boom, deoarece tradiționalul și clasicul alb a devenit plictisitor, oferind astfel locul unor opțiuni noi pentru a surprinde invitații. În prezent această tendință continuă să ia amploare.

Elementele de decor roz- auriu/bronz vor oferi ceremoniei un aer nobil, sofisticat. Această tendință se referă și la rochia aleasă. Miresele curajoase, cele care vor să iasă din tipare, pot opta pentru rochii în nanță roz pal, lila sau galben pal.

«Ședință foto – dimineața mirelui»

nunta mirele

Deja știm bine că în ziua nunții, înainte de a lua loc la masă, tradițional se organizează ședința foto și video cu mirii și  invitații. O locație tradițională pentru poze – deja nu mai e actual. Noul trend e să fie fotografiată nu doar dimineața miresei ci și pe cea a mirelui- doar e zi importantă și pentru el, merită răsfăț! Pentru poze reușite optați pentru un salon, eventual barber-shop sau o cafenea în stil loft, vor adăga o doză de masculinitate. Sau puteți să faceți aceste poze la o sala de nunți Moldova.

«Tort neobișnit-geometric»

torta pentru nunta

Cu siguranță nu veți mai surprinde pe nimeni cu torturi multietajate cu inscripții sau figurine tipice. Optați pentru idei minimaliste, cum ar fi un tort – inimă geometrică doar cu inițialele mirilor. Simplu dar spectaculos!

Crearea unui wist list este o decizie perfectă pentru cei obișnuiți cu planificarea bugetului. Mirii își creează o listă cu darurile pe care și-ar dori să le primească la nuntă, astfel invitații avînd opțiunea de a alege anume cee ce conține lista dată,  fiind siguri că vor oferi daruri utile mirilor.

«Înregistrarea căsătoriei de către prieteni»

nunta cu prietenii

Sună straniu și curajos? De ce nu! Pentru a evita discursurile lungi ale reprezentanților stării civile, vă puteți oficializa căsătoria din timp, iar în ziua petrecerii rostiți doar jurămîntul și rugați un prieten (anunțat preventiv) să vă binecuvînteze. Astfel va fi mult mai distractiv și interesant.

Indiferent de ideile neobișnite pe care le veți inventa, administratorii restaurantelor «Select Filarmonica» și «Select Banquet Hall» sînt pregătiți întotdeauna să organize la cele mai înalte standarte evenimenul așa cum l-ați visat. Specialiștii noștri tratează cu respect preferințele clienților și le realizează pînă șa cele mai mici detalii. Doar nunta – e o singură data în viață, iar noi vom crea din ea o poveste!