Ce tipuri de servicii oferă un restaurant catering

Actual, lista serviciilor oferite de un restaurant catering pentru majoritatea companiilor din țara noastră include următoarele: coffe-break, banchet, grătar, picnic sau fourchette. Fiecare tip sau format de catering se potrivește unui anumit tip de eveniment, de aceea trebuie să te decizi din start asupra structurii și formatului evenimentului ca să știi ce tip de catering să soliciți.

catering restaurant

Pentru o comunicare degajată cel mai potrivit  va fi furshet. Poate fi organizat într-o zonă destul de mică, cu un număr mare de persoane și într-un timp relativ scurt. În cadrul unui fourchette, meniul de regulă, include o varietate de gustări reci și calde, servite în proporții mici, astfel încât oaspeții să le poată mânca în picioare, fără a se creea incomodități. Tacâmurile sunt așezate lângă deserturi, fructe, gustări calde și reci.

În pauzele între întâlniri importante și conferințe, precum și la începutul oricăror evenimente oficiale, un coffe-break ar fi relevant. O astfel de ”pauză de cafea” nu numai că le permite oaspeților să se reînvie, dar și să se relaxeze puțin, să comunice între ei într-o atmosferă confortabilă. Pe lângă ceai și cafea meniul unui coffee-break include produse de patiserie, canape, fructe și diferite deserturi. Un fourchette catering pentru evenimente fără mese tradiționale,  presupune ca gustările și băuturile să fie servite de chelneri pe tavă fiecărui om după dorință.

Banchetul este cel mai frecvent și tradițional tip de serviciu oferit de un restaurant. Aceasta presupune plasarea tuturor oaspeților la mesele servite de chelneri. Banchetul se potrivește pentru evenimente de aniversare, petrecere corporativă, la care invitații vin doar pentru a celebra ceva, preponderent în partea a doua a zilei, sau chiar spre seară.

Cel mai informal tip de catering este barbecue. Acesta este un serviciu perfect pentru o petrecere în aer liber. Un astfel de meniu catering include bucate ca frigărui din carne sau pește, legume grilate, cee ace formează atmosfera perfectă pentru un eveniment select în aer liber. Astfel de evenimente se desfășoară exclusiv în sezonul cald.

Sper că acest articol îți va fi util pentru a alege tipul de catering pentru evenimentul tău. În cazul în care mai ai întrebări sau neclarități, suntem mereu la dispoziția ta să te consultăm și să te ajutăm.