Restaurante nuntă și mulți alți prestatori –

totul la Celebration 2019

În perioada 15-17 Martie va avea loc cea mai așteptată expoziție pentru miri și mirese – Celebration 2019. În cadrul acestui eveniment vor participa ca peste 100 companii specializate pe industria de nuntă și mariaj. Vei găsi toți prestatorii necesari pentru organizarea unei nunți, de la restaurante nuntă, decoratori, muzicanți la rochii de mireasă și accesorii. De ce merită să vii la Celebration 2019?

restaurante nunta

1.Restaurantul Select va fi printre participanți

Unul dintre cele mai importante motive să vii la expoziție este pentru a afla primul de ofertele Restaurantului Select pentru  sezonul de nuntă 2019-2020. Pe parcursul celor 3 zile te așteptăm să ne vizitezi la standul nostru, iar noi îți vom răspunde cu drag la toate întrebările legate de organizarea unei nunți. Vom veni cu recomandări privind alegerea sălii de banchete, meniului și serviciilor adiționale, precum și cu sfaturi valoroase privind prestatori de servicii: muzicanți, dansatori, fotografi și videografi.

2.Am pregătit o ofertă specială

Cei care au organizat nunta la noi, deja cunosc cât de generoși suntem atunci când vine vorba de bonusuri. Pentru Celebration, am pregătit o ofertă inedită, limitată pentru vizitatorii expoziției. Aceasta include bonusuri în valoare de 900 Euro la contractarea sălii de nuntă pentru 70-100 persoane și bonusuri în valoare de 1300 Euro pentru nunta la restaurant de 120-250 persoane. De asemenea, în cadrul expoziției poți participa la un concurs, câștigând un tort în valoare de 1000 lei!

3.Biletul este gratuit!

Participarea la expoziție este absolut gratuită, iar în rezultat vei găsi într-un singur loc, tot ce ai nevoie pentru organizarea nunții! Mai ales că expoziția este organizată în zile de weekend, nu ai nici o scuză să nu vii! Într-o zi, poți găsi restaurantul de vis pentru nuntă, decorul, echipa artistică, vestimentația, accesoriile la cele mai bune prețuri. Evenimentul va avea loc, din 15 Martie până la 17 Martie, de la 10.00 la 19.00, la Palatul Republicii. Te așteptăm cu drag!