Servicii catering la nuntă? Da sau Ba?

catering moldova
Tot mai des suntem invitați să prestăm servicii catering la nunți. Mai cum seamă că vara aceasta am urmărit un trend interesant – nunți tematice în aer liber. Astfel, putem afirma cu încredere că organizăm evenimente cu suport catering Moldova, de la nord la sud, de la est la vest.

Mai devreme am scris o serie de articole informative la subiectul catering și anume argumente bine întemeiate care să te convingă definitiv în corectitudinea alegerii unei companii de prestări de servicii. Dacă subiectul dat este valabil și pentru tine, vezi blogul nostru.

După cum bine se știe, masa de sărbătoare este unul din elementele care fac impresia despre nuntă. În cazul în care îți dorești un catering, îți recomandăm să consulți un specialist în acest domeniu, deoarece el te va ajuta să formezi un meniu catering echilibrat, consistent și suficient anume pentru evenimentul tău.
Apropo, orice eveniment marca Select Catering este administrat de la prima etapă – consultație telefonică și până la sfârșitul evenimentului de un Manager al Restaurantului Select. Sună interesant? Contactează-ne!

Știm sigur că-ți dorești să impresionezi oaspeții de la nunta ta, de aceea catering cocktail poate fi “cireașa de pe tort”. Poți alege din multitudinea de cocktailuri alcoolice și slab alcoolice. De la clasicul Mojito, Cosmopolitan și Exotic Sangria, până la Blue Lagoon și Green Mexican. Deci, pe orice gust.

catering moldova

Mai nou, multe perechi optează pentru o masa de tip furshet în locul banchetului classic. Acesta este perfect pentru evenimente cu o durată mai scurtă. Avantajul fiind – un sortiment mare de bucate atât celor de tipul finger food, cât și a unor gustări cu servire individual. Avem peste 150 de poziții din care să alegeți, chiar și pentru cele mai alintate papile gustative :p. Iar dacă vreți să mergeți pe varianta verificată și să alegeți banchet, vă putem oferi cele mai selecte bucate de la Restaurantul Select. Apropo, orice meniu se alege individual, cu recomandari de la sef bucătarul nostru.

catering moldova

Ținem să menționăm că serviciul catering la domicilui, fourchete la birou, lansare de produs sau deschiderea showroomului, coffee break la conferințe și treininguri rămân a fi o soluție optimă ce te poate scuti de multe griji organizatorice.

Sperăm că ți-a fost de folos acest articol și acum ai o vizibilitate clară asupra serviciilor catering chiar și la evenimente super speciale precum este nunta. Dacă sună interesant și pentru tine și vrei să afli despre oferta noastră, contactează-ne 069 500 900 sau pe pagina noastra de Facebook.