Cum alegi corect sala de banchete pentru evenimentul tău?

sala de banchete
Când se planifică organizarea unui eveniment festiv, printre primele activități pe care trebuie să le întreprinzi este alegerea locației în care aceasta se va desfășura. Sala de banchete trebuie să fie aleasă din mai multe criterii – localizarea acesteia – în oraș sau în afara orașului, în ce sector, cu sau fără terasă, stilul în care este realizată sala etc. De asemenea, capacitatea maximă a acesteia și spațiul de dans.

De exemplu, dacă se planifică organizarea unei nunți, recomandăm optarea pentru sala nunti luminoasă, într-un stil neutru pentru a o decora cu ușurință în tematica evenimentului. De asemenea, atrageți atenția la zona de prezidium, aceasta trebuie să fie amplasată central față de toți oaspeții invitați la eveniment. Zona de dans poate fi elementul decisiv în luarea deciziei. Alege sala cu un platou de dans spațios, de dorit cu sistem de ventilare separat de zona de banchet. Împreună cu administratorii localului prevedeți zona de fourchette, candy bar și locul de întâmpinare a oaspeților. Multe detalii trebuie luate în calcul, de aceea vă recomandăm să vă adresați la o echipă de profesioniști pentru a scăpa de grijile organizatorice.

sala de banchete

 

Dacă căutați o sala pentru cumatrie, atunci ținem să vă felicităm cu ocazia primului eveniment important din viața copilului dvs. Suntem conștienți de faptul că vă doriți o petrecere pe măsură și vă recomandăm să alegeți sala în dependență de numărul de invitați pe care-l planificați. Sala Select din incinta Restaurantului Select este locul perfect pentru organizarea și petrecerea unei cumetrii cu un număr maxim de 30 invitați. În schimb, dacă intenționați să aveți o sărbătoarea măricică cu peste 50 de persoane, atunci sala Neoclasic poate fi alegerea corectă. Important e să formați un meniu potrivit și să vă bucurați din plin de o sărbătoare frumoasă.

sala de banchete

Pentru organizarea zilei de naștere sau a unei petreceri alegeți o sala de ceremonii care să corespundă întocmai necesităților dvs. De exemplu, dacă doriți să dansați, să cântați și să faceți chef, aveți nevoi de spațiu de dans, sistem de sonorizare performant și obligatoriu – multă voie bună.

Orice eveniment a-ți planifica, vă invităm la Restaurantul Select pentru a petrece cu fast și veselie. Alegeți una din cele trei săli – sala Select, Neoclasic și Fusion și noi vom desemna un Event Manager care vă va oferi suport de la încheierea contractului și până la finele evenimentului. Restaurantul Select- evenimente cu bun gust!