Sală de banchete vs Restaurant Daily. Ce să alegi pentru ziua ta de naștere?

sala de banchete

V-ați gândit vreodată la avantajele serbării zilei de naștere într-o sală de banchete? Dar care ar fi avantajele unui restaurant daily? În acest articol vom clarifica dilema între acestea două și veți avea o viziune clară asupra alegerii pe care să o faceți.

Să începem cu argumentele pro pentru alegerea unei săli de banchete:

-Localul va fi destinat doar pentru evenimentul dvs.

-Evenimentul dvs. va fi administrat de un Event Manager al Restaurantului Select.

-Posibilitatea formării meniului după preferințele dvs.

-Se ține cont de posibilele alergii alimentare pe care le pot avea oaspeții dvs.

-Vor fi desemnați chelneri, care vor deservi exclusiv petrecerea dvs.

-Posibilitatea decorării sălii

-Atitudine prietenoasă și profesionistă

-Durata evenimentului de până la 8 ore

 

Avantajele alegerii unui restaurant daily  ( cu frecvență de zi):

-Nu necesită rezervarea datei cu câteva luni înainte de eveniment

-Disponibilitatea datelor și a orelor la care să începeți evenimentul

-Meniu variat

 

Deși argumente pro pentru un restaurant daily există, totuși ținem să menționăm că principalul dezavantaj este faptul că nu sunteți unicii care se bucură de un eveniment special. O să vă înconjoare persoane necunoscute, oaspeți ai restaurantului.

De regulă, la un restaurant daily nu veți avea desemnat un chelner care o să vă deservească doar evenimentul dvs. Deci, nu va sta mereu la dispoziția dvs. Nu există nici posibilitatea decorării sălii. Cât despre durata evenimentului, sunteți limitați de orele de program ale restaurantului.

Fiind listate argumentele pro și contra, vă lăsăm pe dvs. să faceți concluziile și să alegeți ce vi se potrivește. Dar să aveți în vedere, dacă optați pentru o sală de banchete Chișinău, o să vă bucurați de o mulțime de facilități, care cu adevărat fac diferența.

O sală de banchete potrivită pentru zile de naștere este Sala Select din incinta #RestaurantuluiSelect. Cu o capacitate de până la 30 de persoane, aceasta are un design modern și decor minimalist. Sala dispune de sistem de sonorizare și două ecrane LED pentru a proiecta poze și video cu omagiatul și oaspeții acestuia. Punctul nostru forte este bucătăria excelentă și un meniu individual pentru fiecare eveniment. Garantat veți primi și bonusuri din partea restaurantului.

Fiind în căutarea unui restaurant în Chișinău pentru serbarea zilei de naștere, fii atent la detaliile sus menționate. Anume datorită unei atmosfere private, poți organiza o petrecere grandioasă.

Pentru evenimente mai mari, îți punem la dispoziție alte trei săli de banchete ale Restaurantului Select, fiind localizate în sectorul Ciocana și în centrul orașului cu acces confortabil și locuri de parcare.

Indiferent de locul pe care o să-l alegeți pentru organizarea zilei de naștere, vă dorim o petrecere pe cinste!