Săli de nunți Chișinău – cum să alegi masa de banchet

Sali de nunti chisinau

Masa de banchet este una dintre cele mai importante părți ale oricărei sărbători. Pentru săli de nunți Chișinău pregătirea trebuie să înceapă cu vizualizarea cum doriți să vedeți banchetul. Este important ca decorul sălii și accesoriile să se completeze reciproc, creând o atmosferă festivă unică.

Decorul mesei de banchet are un rol important, pentru că este plăcut să vezi o față de masă curată și frumoasă, să admiri un buchet elegant de flori, să ai pe masă un șervețel frumos pliat. Desigur și vesela ar trebui să fie frumoasă, obligatoriu să fie de același tip pentru toți oaspeții dumneavoastră. Când amenajarea mesei de banchet este gata, urmează desigur că amenajarea bucatelor. Deoarece fața de masă, paharele, farfuriile, tacâmurile, florile și șervețelele sunt doar o parte din decor, un preludiu al părții principale. Iar partea principală  a mesei de banchet este un meniu gustos și variat. În funcție de ce fel de eveniment planificați, se alege tipul bucatelor. Doar după aceasta aranjarea vizuală a mesei de banchet va avea amenajarea corespunzătoare.

Pentru o sală de banchet, orice organizator va spune că amenajarea și meniul mesei de banchet variază și de perioada anului. Astfel, în primăvară, în perioada de înflorire, se încearcă crearea unei  atmosfere  ușoare și frumoase. Decorarea sălii, a fețelor de masă și a veselei sunt selectate în culori calde, în culori de primăvară.

Buchetele de flori de pe masa de banchet sunt, de asemenea primăvăratice și sunt așezate în vaze mici îngrijite, care vă permit să vedeți pe toți, chiar dacă sunteți așezați. Vara, sala de banchet poate fi amenajată în nuanțe strălucitoare, ba chiar chiar în culori aprinse, este binevenită utilizarea unui număr mare de flori vii, atât în ​​decorul general, cât și pe fiecare masă.

Cele mai bune culori pentru un eveniment organizat vara sunt albastru, verde și alb, precum și diferite combinații ale acestora. Într-o sală de nuntă Chișinău, vara este recomandat să refuzi la mâncărurile calde în meniu din cauza vremii călduroase, precum și să reduci porțiile. Amenajarea mesei de banchet în toamnă se realizează în culori calde pastelate. Fețele de masă aurii, portocalii sau nisipoase vor ajuta la crearea unei atmosfere plăcute care să se potrivească cu perioada anului.

Cel mai dificil lucru nu este să găsiți un restaurant în Moldova, ci să amenajați o masă de banchet în timpul iernii, deoarece decorul trebuie să fie simultan cald și solemn. Cu toate acestea, adevărații profesioniști o pot face și, de fiecare dată când este organizat un banchet, totul se va desfășura la cel mai înalt nivel.