Cum să organizați corect un coffee break

coffee break


Coffee break nu este un eveniment sau o întâlnire separată a invitaților, ci o mică pauză în timpul unui eveniment oficial. Durata acestei pauze este de la 20 la 40 de minute. Participanții evenimentului sau a conferinței de afaceri au posibilitatea de a comunica liber, relaxându-se de la ritmul cotidian. Cafea, ceai, băuturi răcoritoare și gustările ușoare sunt servite tuturor celor prezenți.

Companiile de catering vă pot ajuta cu sfaturi despre organizarea la o pauză de cafea pentru întâlniri de orice nivel:

1.Mai întâi alegeți un local. Pentru un număr mic de persoane, puteți pur și simplu să alocați un loc direct în încăperea în care se desfășoară evenimentul sau conferința. Dacă aveți peste 15 persoane la o conferință, încercați să o găsiți o altă încăpere mai mare.

2.Băuturile sunt unul dintre cele mai importante elemente. La prima etapă de organizare, din băuturi puteți alege ceai și cafea obișnuită, solubile, precum și sucuri și apă potabilă. De asemenea puteți face altfel. Aparatele de cafea în restaurant este o opțiune excelentă. Le puteți închiria pentru eveniment, ca oaspeții dumneavoastră să savureze cafeaua naturală.

3.Dacă evenimentul are loc în birou, opțiunea de a folosi un aparat de cafea de birou este cea mai bună soluție. Doar nu o lăsați nesupravegheată. Delegați o persoană care vă va ajuta la pregătirea băuturii sau de meniu catering pentru cei care nu sunt familiarizați cu utilajul dumneavoastră de servire a cafelei.

4.Țineți cont de personalitatea oaspeților. Dacă lucrați cu străini, nu uitați de igiena strictă. Toate băuturile și produsele trebuie să aibă un ambalaj individual, să fie de unică folosință.

5.O pauză de cafea pentru evenimente de talie mai grandioasă este necesar de servit în veselă de sticlă, porțelan sau cristal. Acesta este un semn clar al nivelului ridicat de organizare.

6.Divertismentul nu este necesar. Muzica și televizorul în încăperea pentru coffee break nu sunt deloc necesare, deoarece oaspeții dumneavoastră vor savura un meniu catering organizat de prestatorii aleși.

7.Este ușor să organizați o pauză de cafea singuri. Totul se poate face fără a apela la companii. Și totuși, dacă are loc un eveniment important, delegați doi sau trei persoane responsabile. Ei vor ajuta oaspeții să se deplaseze în sală mai ușor și să nu aibă parte de momente incomode.

Având în vedere aceste recomandări, puteți organiza rapid și eficient o pauză de cafea pentru o conferință de orice nivel.