Restaurante nuntă- nuanțele alegerii localului

restaurante nunta

Principala greșeală atunci când alegeți locația pentru restaurante nuntă este graba. Atunci când faceți totul în grabă multe momente pot fi scăpate din vedere, iar astfel de chestii minuscule pot strica evenimentul. Pentru a preveni acest lucru, am pregătit câteva sfaturi.

Începeți să căutați localul cu aproximativ 2-3 luni înainte de serbare, ca să aveți din ce alege.

Etapa 1 – Pregătirea preliminară. Studiază recenziile, vizualizează fotografiile, acordă atenție fundalului, interesați-vă de locație, de prezența parcării.

Capacitatea sălii – un criteriu important de selecție. Stilul nunții trebuie trebuie să se combine cu designul și bucătăria localului ales.

Etapa a doua – comunicarea cu administratorul.

Este important să verificați următoarele nuanțe:

Ce nu este inclus în costul deservirii.

• Ce nu este inclus în costul deservirii.
• Graficul de lucru a restaurantului.
• Posibilitatea de a schimba numărul de invitați.
• Ce opțiuni de dispunere a meselor pentru invitați sunt acceptabile.
• Posibilitatea de organizare a careva tradiții de nuntă.
• Ce reduceri și bonusuri vi se oferă.

Dacă primiți răspunsuri clare și exacte la întrebările dvs., iar administratorul este prietenos și deschis, adăugați acest restaurant în Chișinău la lista dvs., pe care să o analizați ulterior.

Etapa a treia – testăm localul. Vizitați restaurante selectate ca oaspeți obișnuiți. Acordați atenție exteriorului, analizați terasa, atitudinea angajaților.

Etapa a patra – încheierea contractului. În afară de condițiile de bază, informați-vă, de asemenea,  despre costul fiecărei ore extinse a banchetului, numărul de ospătari, lista băuturilor aduse cu dvs., servicii suplimentare.

După cum vedeți, subtilitățile lucrului cu săli nunta sunt foarte multe! Și nimeni nu poate prevedea ce poate apărea. Prezența unui coordonator, sau a unui organizator pe care îl angajați, simplifică viața dumneavoastră. Aceștia vor putea rezolva problemele care apar, fără a da bătăi de cap părinților, noilor soți și invitați. Și totuși … aveți încredere în profesioniștii cu un număr mare de recenzii, începătorii nu au întotdeauna experiență în rezolvarea situațiilor dificile.