Sala de banchete pentru evenimente festive- Restaurant Select

sala de banchete

Restaurantul Select este locația perfectă pentru petrecerea evenimentelor festive. Cu o experiență de peste 8 ani în domeniu, am găzduit o mulțime de petreceri și am contribuit la buna desfășurare a sărbătorilor clienții noștri.

Dispunem de 3 săli de evenimente cu capacități diferite.

Sala Select – se potrivește pentru petreceri mici, familiare cum ar fi: zile de naștere, cumetrii, aniversări și chiar nunți în cerc restrâns, de până la 30 invitați. Este o locație elegantă, cu decor minimalist. Dispune de două ecrane și sistem de sonorizare. De asemenea, prezența tejghelei de bar prezintă un avantaj, aici fiind expuse candy bar-ul, fourchette-ul sau cocktail bar-ul. Sala este suficient de încăpătoare, astfel încât vă punem la dispoziție și spațiu de dans. Deci, deși este pentru petreceri mai mici, cheful nu se lasă așteptat!

sala de banchete

Sala Neoclasicsala de evenimente destinată pentru evenimente de la 50 la 100 persoane. Corespunzător numelui – sala este realizată în stil neoclasic, cu decor clasic oferit gratuit comandatarilor. Pentru nuntă, cumetrie, corporativ și petreceri cu mult fast – sala este soluția perfectă. Prezența a două proiectoare, sistem de sonorizare performant, microfoane și suficient spațiu pentru zona de fourchette, face posibilă găzduirea evenimentelor mai oficiale precum conferințe, gale și premieri.

sala de bamchete

 

Sala Fusion – sala albă a Restaurantului Select. Dacă căutați o sala de banchet Chisinau, merită să luați în calcul aceasta sală. Datorită stilului clasic, a culorilor pastelate și a spațiului larg, poate găzdui orice eveniment festiv de la 80 la 250 de invitați. Dispune și de o camera pentru copii, locul de relaxare și distracție pentru cei mai mici.

sala de banchete

Un mare avantaj al restaurantului îl prezintă terasele laterale, ce se atribuie sălilor Neoclasic și Fusion. Prezintă  o zonă verde amenajată, intimă datorită tuielor de pe tot perimetrul terasei și a cupolelor ce  o acoperă. Locul perfect pentru zona de întâmpinare a oaspeților, înscrierea căsătoriei, sesiuni foto și relaxare în perioada evenimentului vibrant la maxim.

sala de banchete

De asemnea, ținem să menționăm că fiecare sală are intrare separată, astfel încât invitații de la evenimentele ce se desfășoară concomitent nu se vor intersecta. Securitatea este asigurată de agenții de pază care sunt ochi și urechi pe toată durata evenimentului.

Evident că bucătăria este o altă latură forte, organizând banchete cu gustări delicioase și impresionând oaspeții cu bucate tradiționale și cele europene. Vedeți recenziile de pe rețele de socializare pentru a va convinge de acest fapt.

Dacă sunteți în căutare unui restaurant frumos și rafinat – veniți să ne vizitați! Cu mare drag o să vă organizăm evenimentul la care visați!