Sala de nunți în Chișinău cu terasă – Restaurantul Select

sala de nunti chisinau

În plin sezon al nunților cererea este mare, dar și ofertele nu se lasă așteptate. Astfel, restaurantele cu terasă ies în evidență și prezintă un real avantaj competitiv. La Restaurantul Select dispunem de două terase spațioase. Acestea sunt atribuite sălilor mari – Sala Neoclasic cu o capacitate de până la 100 persoane și sala Fusion care poate găzdui până la 220 de invitați.

Datorită terasei, un restaurant pentru nuntă poate fi catalogat ca locația perfectă pentru evenimente în perioada caldă a anului. Acest lucru este bine-înțeles, având în vedere avantajele evidente ale acesteia:

– spațiu frumos amenajat pentru înscrierea căsătoriei,

– locul potrivit pentru întâmpinarea oaspeților

– zona amplasării fourchette-ului cu fructe și spumant și a cocktail bar-ului

– spațiu pentru sesiuni foto

-loc pentru recreere și socializare

sala de nunti chisinau

Când alegi o sală de nunti Chisinau, atrage atenția dacă aceasta dispune de terasă, de ce dimensiuni este. Îți recomadăm să decorezi terasa în tematica evenimentului, astfel se va crea o atmosferă plăcută și distinsă pentru poze. Având în vedere că oaspeții sunt întâmpinați la terasă, aceasta face prima impresie. Deci, apelează la o echipă de decoratori  cu un portofoliu vast și experiență demonstrată.

Un lucru pe care să nu-l treci cu vederea este verdeața care abundă la terasă. Aceasta creează impresia că ești într-o locație departe de zgomotul orașului. Alege o sala de nunti Moldova care te va bucura cu o terasă spațioasă, sală frumoasă și meniu delicious și variat.

Sperăm că ți-a fost de folos acest articol. Dacă ești în căutarea unui restaurant cu terasă – apelează cu încredere la Restaurantul Select. Îți garantăm o terasă verde, spațioasă și decorată în stil minimalist, dar plăcut.