Restaurant în Moldova – pregătiri pentru nuntă

restaurant in moldova

Pregătirea pentru nuntă include în sine nu doar procurarea rochiei miresei, ci și alte nuanțe, precum ar fi găsirea unui restaurant în Moldova oportun atât pentru dvs. cât și pentru oaspeții care vor fi prezenți. Pentru a facilita un proces cât mai ușor, am decis să oferim o listă din 5 sfaturi de care puteți să țineți cont:

SFATUL №1. Faceți o listă de invitați

Începerea pregătirilor pentru nuntă trebuie să înceapă cu formarea listei de invitați. Desigur, numărul invitaților se poate schimba pe parcurc, dar știind cel puțin numărul aproximativ puteți alege:

1.Locații pentru ceremonia nunții.

2.Sala de banchete.

3.Tematica evenimentului, etc.

SFATUL №2. Discutați toate nuanțele organizatorice cu restaurantul

Când veți comunica cu un administrator, asigurați-vă că vă interesați:

1.Capacitatea sălii. Un restaurant în Chișinău ar trebui să aibă suficient spațiu pentru oaspeți, masa de banchet, și desigur programul artistic.

2.Programul de lucru al restaurantului. Aflați dacă există o limită de oră și plata suplimentară.

3.Numărul de ospătari. Aceștia ar trebui să fie suficienți pentru a se asigura că totul este realizat în timp și lucrul realizat este unul calitativ.


SFATUL №3. Nu decorați sala individual

Pregătirea pentru nuntă include o mulțime de nuanțe, inclusiv decorarea sălii. Puteți oforma toate detaliile într-un singur stil, începând cu buchetele pentru mese, terminând cu șervețele și materiale textile pentru scaune. Decoratorii și floriștii profesioniști pot oferi nu doar un decor frumos, ci și opțiuni ieftine pentru implementarea acestuia.

În sezonul cald, mulți folosesc flori naturale pentru a decora sala și mesele (nu toate restaurantele însă permit un astfel de decor).


SFATUL №4. Aveți grijă de amplasarea oaspeților.

Dacă pregătirile pentru nuntă sunt în toi, un tabel vă va ajuta să nu pierdeți detalii importante. Marcați în el tot ceea ce ați făcut deja, inclusive dacă ați găsit un restaurant evenimente. Nu uitați să amplasați oaspeții în funcție de interesele, vârsta, gradul de rudenie a acestora.

Pentru ca toată lumea să își poată găsi propria masă, pregătiți o schemă de amplasare a oaspeților împreună cu administratorul evenimentului. Tipăriți cartonașele corespunzătoare înainte de eveniment.


SFATUL №5. Nu uitați de tortul de nuntă

Asigurați-vă că aveți un candy bar la nuntă, deoarece perioada bomboanelor a trecut, dar surpriza va fi tortul de nuntă. Când alegeți greutatea și decorarea, luați în considerare că toți oaspeții ar trebui să aibă parte de cel puțin o felie.

Indiferent dacă pregătirea pentru nuntă are loc o perioadă mai lungă sau mai scurtă, este important să aveți în vedere absolut toate detaliile. Pentru a face sărbătoarea impecabilă, încredințați organizarea evenimentului dvs. în mâinile profesioniștilor.