Fourchette într-un restaurant cu terasă - ce trebuie să iei în considerare la organizare

restaurant cu terasa

Fourchette-ul la un restaurant cu terasă a încetat de mult timp să fie considerat ca ceva neobișnuit. Este la fel de popular ca o masă de tip banchet, deoarece puteți hrăni mai mulți oaspeți și cheltuiți mult mai puțin pentru el. Comandând un meniu tip fourchette într-un restaurant potrivit, vă rămâne mai mult timp să acordați altor detalii organizatorice. Un alt avantaj mesei de tip fourchette este că veți fi deserviți de ospătari, a căror prezență este obligatorie.

TIPURI DE BUCATE SERVITE LA FOURCHETTE

Un aspect important din lista de reguli cu privire la modul de a organiza o masă tip fourchette este meniul în sine. Lista gustărilor pentru acesta este discutată cu un administrator de la un restaurant md pe care l-ați ales, și acestea pot fi modificate în funcție de tematica evenimentului. Mai jos vom enumera bucatele standard care sunt prezente la aproape orice tip de eveniment:

1.Gustări pe săbii. Acestea sunt foarte confortabile și practice pentru oaspeții dvs. Pe săbiile din lemn sau plastic, puteți pune fructe de mare, cașcaval, fructe, șuncă, legume mici.

2.Mâncăruri calde. Printre acestea se numără carnea de porc, pui, creveții, stridiile, legumele la cuptor. Prin urmare, sunt consistente și au o cerere constantă. Astfel de gustări sunt servite pe platouri mari, de obicei împreună.

3.Snack-uri. Se diferențiază prin gust ușor și sățios pentru oaspeți.

4.Pizza. Acest tip de mâncare este servit în porții, ceea ce îi conferă un aspect frumos.

REGULI DE ORGANIZARE A FOURCHETTE-ULUI

Pentru a elabora în mod corespunzător un meniu de tip fourchette la săli de nuntă Chișinău și a nu lăsa oaspeții flămânzi, trebuie să țineți cont de regulile de selectare a mâncărurilor, de compoziția lor și de unele aspecte specifice de servire. Țineți cont de următoarele sfaturi:

1.Masa de fourchette este organizată pentru eveniment, care nu va dura mai mult de trei ore.

2.Componentele obligatorii ale mesei de tip fourchette: aperitive reci și fierbinți, salate, mini-deserturi, băuturi alcoolice și nealcoolice.

3.Porțiunea medie de persoană este de 500 de grame. Băutura nu este inclusă în această cantitate.

4.Rulourile, canapele și alte gustări ar trebui să fie variate. De obicei se aleg până la șapte tipuri pentru un eveniment.

5.Pentru o masă tip fourchette, este indicat să alegeți 2-3 salate.

6.Carnea și peștele în aperitive fierbinți pot fi preparate în mai multe moduri.

7.Se recomandă servirea de la două până la patru tipuri de deserturi.

8.Băuturile sunt selectate în funcție de preferințele oaspeților.

Nu uitați să organizați o masă separată pentru echipa artistică pe care o veți avea la nuntă.

Fourchette-ul este un mod mult mai econom de a serba atât nunta dumneavoastră, cât și alte tipuri de evenimente.