Organizarea cumătriei în restaurant - cum să alegi corect

restaurant

Cumătrie deja nu este un eveniment care ar trebui să fie organizat acasă. Orice sărbătoare necesită un anturaj potrivit. Un restaurant confortabil și plăcut, cu un interior interesant, un decor frumos, bucate delicioase, sonorizare și iluminare bună – toate acestea constituie detalii extrem de importante. Anume ele ajută la crearea unei atmosfere festive speciale.

Pentru ca evenimentul planificat să decurgă cu succes și să lase amintiri plăcute oaspeților, cea mai bună soluție ar fi organizarea unui banchet în restaurant. Cum începe pregătirea unui botez într-un restaurant? Desigur, cu alegerea localului potrivit.

Pasul 1. Alegeți sala pentru banchet

 

Acesta este unul dintre cele mai cruciale momente. Este foarte important să alegeți sala de banchet potrivită pentru serbarea dumneavoastră. Înainte de a începe să le analizați pe Internet, ar trebui să vă determinați exact cu data, numărul de invitați și bugetul evenimentului. După aceea, începeți să alegeți.

Principalele criterii pentru alegerea unui local potrivit: interiorul restaurantului,  capacitatea sălii, locația, meniul, condițiile pentru serviciile adiționale. Cel mai bine este să selectați două sau trei localuri și să le vizitați personal.


Pasul 2. Formarea meniului

 

Restaurantul oferă un model de meniu de banchet,  și o listă de tipuri de mâncare și oferă posibilitatea de a-l corecta după preferințele dumneavoastră. Nu uitați că ar trebui să fie suficientă mâncare. După cum arată practica, un bărbat într-o seară mănâncă în mediu un kilogram de mâncare, iar o doamnă – aproximativ 800 g (fără deserturi și băuturi).

Atunci când calculați cantitatea de alcool, ghidați-vă după următoarele cifre: în mediu unei persoane trebuie să revină cel puțin 300 ml de votcă și o jumătate de sticlă de șampanie sau vin. Pe lângă băuturile carbogazoase și sucuri, trebuie să fie prezentă pe masă și apa plată.


Pasul 3. Pregătirea unui program de divertisment

 

Desigur, moderatorul va face față cel mai bine unei astfel de sarcini. Nu economisiți bani și invitați un moderator profesionist la evenimentul dvs., deoarece oaspeții în restaurante pentru botez se adună nu doar să mănânce și să bea. De obicei moderatorul lucrează în tandem cu un DJ, așa că nu trebuie să vă faceți griji pentru selecția muzicii. Dar dacă doriți puteți să alegeți și muzică live.

Dacă doriți să aveți un eveniment cu un nivel ridicat de deservire, încercați să respectați aceste sfaturi simple.