În ce perioadă a anului să-ți organizezi nunta

Evident, orice sezon este potrivit pentru organizarea nunților, important e să stabiliți necesitățile și dorințele voastre și să găsiți varianta potrivită de restaurant în Moldova. Planificarea unei nunții începe prin alegerea perioadei de organizarea a acesteia. În dependență de anotimpul anului pentru care optați, va fi nevoie să strângeți cu atenție elementele specifice pentru ca să obțineți puzzle-ul integru și bine construit.

Dacă alegeți să faceți nunta vara, trebuie sa aveți în vedere că este cea mai solicitată perioadă pentru festivități de orice fel, atât cumetrii, bal de absolvire sau nuntă. Din acest motiv implică și costuri mai mari. De aceea, vă recomandăm să planificați evenimentul minim cu un an înainte, pentru a rezerva data dorită pentru un restaurant in Chisinau. Vara și opțiunile pentru decor sunt mai variate. Temperatura de afară influențează în mod direct bucatele de pe masa de sărbătoare. Optați pentru bucate ușoare, salate fresh, gustări reci cu fructe de mare și mai puține bucate din carne, deoarece acestea sunt foarte sațioase și se potrivesc perfect pentru sezonul rece.

Sezonul de primăvară este și el unul solicitat. Mai ales a doua jumătate a primăverii. Mulți tineri aleg să-și petreacă nunta anume în această perioadă, pentru că temperatura este una optimă, în aer parcă bântuie o atmosferă de înflorire și dragoste. Cât despre masa de banchet, aceasta poate fi decorată în culori pastelate, pentru o atmosferă mai romantică sau să alegeți un element de accent pentru a scoate în evidență tematică evenimentului. Anume în această perioadă, aveți o gamă largă de aranjamente florale naturale, care să vă scoată în evidență evenimentul.

Un alt avantaj al organizării nunții în perioada caldă a anului este desigur – terasa. Locul potrivit pentru întâmpinarea oaspeților, socializarea acestora și servirea băuturilor răcoritoare la un fourchette bine organizat de care vă puteți bucura la Restaurantul Select. Optați pentru sali de banchet Chisinau care să dispună de terasă verde și spațioasă.

Un farmec aparte îl au nunțile organizate iarna. Ținem să menționăm că dacă alegeți această perioadă, vă veți bucura de oferte speciale atât din partea organizatorilor, sălilor de nunți, dar și muzicanților. Dacă doriți să faceți niște economii, pe care să le folosiți pentru luna de miere, organizarea nunții iarna este alegerea perfectă! Să știți că decorul nu este o problemă, ba mai degrabă un proces creativ la care aveți mai multe opțiuni decât vă puteți imagina. Masa pentru banchet trebuie să fie aleasă cu mare atenție, optați pentru bucate consistente, preponderent din carne și pește, dar să aveți în vedere să nu vă lipsească nici legumele și puneți accent pe bucatele calde.

În Moldova, mulți tineri susțin tradițiile și aleg să-și petreacă nunta toamna. Ei se bucură de temperaturi relativ confortabile și roadele bogate care deja sunt strânse. Este o perioadă specială, fermecătoare, care are frumusețile sale.

Dacă e să rezumez, vara este o perioadă minunată dar suprasolicitată, primăvara și toamna numărul solicitărilor este destul de mare, dar totuși se observă o ușoară scădere, nunțile organizate în aceste perioade pot fi remarcabile datorită decorului. Iarna se observă cea mai scăzută cerere pentru sali de banchet pentru organizarea nunților, dar în zadar. Nunțile iarna pot fi transformate în adevărate povești. Apropo, anume iarna puteți beneficia de oferte speciale, pentru a mai reduce nițel din buget.

Oricare sezon ați alege, vă dorim să aveți o nuntă minunată!