Cum organizezi un eveniment corporativ?

Ce este o petrecere corporativă?

Ceva timp în urmă, petrecerea corporativă se asocia cu o singură serbare cu prilejul sărbătorilor de iarnă a unei echipe, a unui colectiv, sau a mai multor colective concomitent.

Astăzi, însă, întâlnim două forme de evenimente corporative.
Prima se sărbătorește în  ajunul Anului Nou;

A doua formă este team building-ul, un alt tip de petrecere, cu un imbold motivațional, informațional și cu caracter de dezvoltare.

Ambele petreceri corporative sunt necesare pentru a susține un colectiv sănătos, pentru a-l dezvolta și pentru a-l uni. Astfel contribuim la buna funcționarea și colaborare între colegi.

Cum organizăm acest eveniment pentru ca el să fie pe placul tuturor?

Este bine știut că fiecare dintre angajați este o personalitate și are gusturi specifice, diferite de cele ale altor colegi. Dar un lucru e clar, oricine acceptă să se distreze într-o companie veselă la un eveniment corporativ bine organizat.

Este recomandată pregătirea unui program de distracție pentru invitații serii corporative. De asemenea, este nevoie de un moderator profesionist, de un band sau un dj care o să vă servească cu muzică pe placul tuturor. Optați pentru un show coreografic pentru a relaxa colectivul.

Încercați să organizați o petrecere costumată sau tematică. Cu siguranță nimeni n-o să fie contra, ba mai mult, se rezolvă cu ușurință problema ce ține de alegerea ținutei.

Cu ajutorul moderatorului pregătiți diverse concursuri. Ele pot fi atât amuzante, cât și cu caracter informațional.

Probabil vor fi colegi care se vor simți tensionați, care se vor rușina să danseze sau să participe în concursuri. Din timp planificați un scenariu care va soluționa acest lucru. Pe lângă dansuri se pot pregăti și alte activități interesante.

Încearcați  să poziționați invitații la mese  în grupuri cu interese comune, sau conform sucursalelor. Vor fi situații cînd oaspeții vor fi obosiți de concursuri și dansuri, și ca să nu să se plictisească, dați-le posibilitate să socializeze. Vorbiți despre tot, dar numai nu despre serviciu.

Buna organizare a petrecerii va asigura  buna dispoziție a angajaților și va contribui la crearea atitudinii pozitive, sporirea loialității față de companie.

Sperăm că recomandările noastre vă vor prinde bine. Pentru a organiza un eveniment corporativ corect și frumos, apelați la echipe de profesioniști. Alege Restaurantul Select!