3 motive de ce să apelezi la servicii catering! Partea I

catering

Dacă planifici să găzduiești un eveniment, fie pentru un grup mai restrâns de oameni, fie pentru un număr mai mare, știi bine că planificarea poate fi epuizantă. Există atât de multe lucruri de luat în considerare și atât de multe detalii de care trebuie să ții cont. Una dintre cele mai importante părți ale oricărui eveniment este desigur, masa de sărbătoare.

În zilele noastre, tot mai multe persoane apelează la companii ce prestează servicii catering în Moldova datorită unui număr mare de argumente bine întemeiate și anume:

Îți economisim timp și bani

Majoritatea oamenilor consideră că serviciile de catering au un preț cam măricel. Aceasta este o concepție greșită, bazată pe faptul că, atunci când angajați furnizori de catering, nu cunoașteți cât de mult fac ei de fapt. Nu este vorba doar de furnizarea bucatelor pentru evenimentul dvs. Imaginați-vă că trebuie să aranjați fiecare masă și scaun în locație și apoi vine rândul decorului. Și dacă ați ales să preparați mâncarea de sine stătător, de unde ați cumpăra materia primă de cea mai înaltă calitate la cel mai bun preț? Toate acestea întrebări sunt cam dificile pentru oricine nu are experiență în industria de catering.

Restauratorii sunt familiarizați cu alternativele optime atunci când vine vorba de raportul calitate /preț, în timp ce tu, probabil, te vei pomeni într-un impas. În plus, noi, prestatorii de servicii catering alocăm ore întregi din program făcând o cantitate masivă de muncă, lucru care probabil te-ar fi lăsat obosită și stresată. Prin urmare, lăsarea problemelor legate de mâncare, decorarea locației și diverse alte servicii pe seama prefesioniștilor este o alegere rațională.

Suntem la curent cu toate reglementările de sănătate

Un prestator de servicii catering cu experiență va face mult mai mult decât pur și simplu pregătirea bucatelor și aranjarea acestora pe mese. Știm totul despre reglementările de sănătate și activăm în conformitate cu acestea. Noi știm ce alimente sunt mai perisabile decât altele, astfel optăm doar pentru produsele de calitate. De asemenea, ținem cont de tipul locației pe care o alegeți. De exemplu, dacă găzduiți un eveniment în aer liber s-ar primi o petrecere pe cinste, dar v-ați gândit ce se va întâmpla cu mâncarea dacă stă ore la rând pe masa de bufet?  Noi știm! Anume de aceea un serviciu catering este o alegere optimă, care cu adevărat merită încercată.

Ținem cont de preferințele dietetice

catering menu

Chiar dacă ați putea găsi toate ingredientele de primă calitate și dacă ați fi în măsură să pregătiți suficientă mâncare pentru toată lumea, veți putea satisface cerințele dietetice ale tuturor?

Noi ținem cont de orice specificație venită din partea clientului, de aceea vom alcătui un meniu catering personalizat, dacă este cazul pentru vegetarieni, vegani sau pentru oaspeții care au diverse alergii alimentare. Astfel vom împăca toată lumea și-i vom servi pe toți cu bucatele preferate.

Aceasta a fost prima parte din seria de articole informative despre catering. Dacă încă ești indecis cu privire la servicii de catering, rămâi în continuare cu ochii pe blogul Restaurantului Select. Urmează câteva puncte valoroase.