Săli de nuntă Chișinău – ce întrebări să oferi pentru a alege corect sala (Partea 1)

Sali de nunta chisinau

Dacă plănuiți un eveniment, acordați atenție întrebărilor despre săli de nuntă Chișinău, care vă vor ajuta să determinați cel mai bun restaurant pentru serbarea dumneavoastră. Prin clarificarea detaliilor, se pot evita diverse situații neplăcute. După ce criterii alegem un restaurant – acesta trebuie să corespundă cât mai mult așteptărilor. Înainte de a începe comunicarea cu administratorul, puteți întocmi o listă cu întrebările referitor la detaliile la care ați dori să primiți răspuns.

Cele mai importante întrebări pentru alegerea unui restaurant include organizarea, bucătăria, restricțiile și serviicile oferite adițional. Pentru a nu scăpa din vedere vreun detaliu, toate nuanțele organzitorice pot fi împărțite în categorii, de exemplu:

1.Data și locul

 

Dacă se merită să luați în considerare un restaurant evenimente, puteți înțelege știind:

Nr.1. Dacă data dorită este liberă. Rezervarea sălii dorite necesită a fi făcută în avans. Dacă alegeți sezonul în care se fac cele mai multe evenimente, atunci va trebui să începeți să căutați un restaurant cel puțin cu 3-5 luni înainte de serbare.

Nr.2. Parcarea automobilelor. Interesați-vă prealabil dacă restaurantul deține teritoriu pentru parcare și dacă acesta este păzit, pentru a evita surprizele în ziua nunții.

Nr.3. Capacitatea sălii. Este important să luați în considerare nu numai numărul minim și maxim de persoane, dar și cât de confortabili se vor simți oaspeții în timpul banchetului, dansului, jocurilor.

Trebuie să clarificați toate întrebările organizatorice cu administratorul, care va fi responsabil de evenimentul dumneavoastră. Astfel, puteți evita diverse inexactități.

2.Achitarea

 

Achitarea este, de asemenea, foarte importantă, deoarece un restaurant pentru o nuntă este rezervat în avans, este necesar de achitat și arvona. În acest sens, trebuie să întrebați:

Nr.4. Suma arvonii. În unele restaurante arvona poate fi de până la 50% din totalul evenimentului.

Nr.5. Suma pentru închirierea sălii. Unele restaurante calculează suma închirierei sălii separat și uneori chiar pe oră. Aflați condițiile pentru închirierea sălii, astfel încât la sfârșitul serbării să nu aveți parte de surprize.

Nr.6. Costul mediu per persoană. Pentru nunți și alte sărbători, se pot elabora numeroase oferte speciale concepute pentru bugete diverse.

Când puneți întrebări când rezervați restaurante nuntă, acordați atenție modului în care managerul oferă răspuns,  în special dacă refuză să răspundă. Restaurantele populare își pun în aplicare propriile strategii pentru planificarea sărbătorii perfecte și vă oferă opțiuni de calitate.