CAFENELE ÎN CHIŞINĂU

În Chişinău există o mulţime de localuri unde puteţi servi o cafea sau un ceai cald. Mulţi tineri şi studenţi preferă să-şi dea întâlnire la cafenea pentru că este un mod plăcut şi deloc costisitor de a bea o cafea alături de prieteni. Cafeaua a devenit deja o băutură tradiţională pentru multă lume datorită gustului special şi aromei dar şi calităţilor energizante pe care le are. Este greu de spus care sunt cele mai bune cafenele în Chişinău sau la care cafenea în Chişinău puteţi servi cea mai bună cafea. Cu siguranţă că totul depinde de preferinţele fiecăruia şi de modul în care îşi servesc cafeaua. Însă în mod sigur cei care iubesc cafeaua au una sau chiar mai multe cafenele pe care le frecventează în mod regulat.

 

Cei care doresc să-şi servească cafeaua într-o atmosferă mai selectă pot opta pentru un restaurant în Chişinău. Un restaurant unde puteţi savura o cafea într-o atmosferă plăcută şi elegantă este Select Banquet Hall.  Complexul care dispune de 3 săli de banchete are şi 2 terase frumos amenajate, unde puteţi servi o cafea într-o ambianţă extrem de plăcută în aer liber.

 

Complexul dispune de parcare cu o capacitate de 40 de locuri. De asemenea există şi spaţiu de joacă pentru copii în caz că cei mici se plictisesc şi nu mai vor să stea locului. Select Banquet Hall este un restaurant de evenimente care pune mare preţ pe confortul şi satisfacţia clienţilor săi şi de aceea deservirea este asigurată de personal înalt calificat după reguli de etichetă clasice.