TENDINTE ACTUALE DE SCENARIU DE NUNTA SI DECOR PENTRU NUNTI

Cine nu şi-ar dori o nunta ca-n poveşti? Cine nu ar vrea ca nunta sa să fie originală şi personalizată? Pentru toate acestea este nevoie de un scenariu de nunta în adevaratul sens al cuvântului.

Alegerea unei teme pentru nuntă ar putea fi una din soluţiile de care aveţi nevoie pentru a avea o nuntă într-adevăr originală. Înainte de a alege tema este bine să va gânditi şi la stilul şi felul în care va imaginati nunta perfectă.  Daca efectiv pâna nu de mult nunta la restaurant tradiţională era de bază, în prezent exista mii şi mii de variante prin care va puteți personaliza evenimentul.

Astfel, nunţile tematice au devenit un adevarat trend al lumii mondene. Nunta Glamour, nunta vintage, folk sau marină sunt doar câteva exemple ce pot fi încercate cu încredere. Optând pentru alegerea unei teme de nunta, veţi știi exact ce drum să urmați, de la început și pâna la sfârşit. Astfel,în dependenţă de tematica nunţii veţi alege artisti pentru nunta corespunzători ( spre exemplu,pentru nunta vintage muzica va fi una romantică , pentru nunta folk ar fi bine să avem instrumente vii : lăutari, interpreţi de muzică populară, iar nunta în stil Glamour nu poate fi imaginată fără prezenţa unei dive Pop)

Culoarea este şi ea un criteriu de baza în alegerea temei de nuntă. Astfel, în funcţie de temele alese se stabileşte si tipul de decor pentru nunti.

Nunta marină trebuie realizată într-un decor în care predomina nuanţele de verde-aqua şi scoicile.

Nunta Glamour este una dintre cele mai luxoase si mai scumpe teme de nunta. Albul si auriul sunt culorile care trebuie sa încînte privirile invitaţilor.

 

Nunta cu tema medievală poate fi cea mai îndrazneaţa alegere, pornind de la rochia de mireasa (cu maneca foarte largă si brodată cu diverse modele) şi pana la invitaţiile de nunta (din hartie de pergament  rulată). Culorile reprezentative pentru nunta medievala sunt auriul si nuanţele tomnatice, în special maro-ul.

 

Nunta în stil folk trebuie să cuprindă elemente tradiţionale – ornamente folclorice autentice, obiecte lucrate manual (de exemplu din lemn, lut), aceasta se poate reflecta şi în vestimentaţia miresei (cunună de flori , vestimentaţie cu elemente naţionale).

 

Tema de nuntă trebuie ilustrată în cât mai multe elemente de decor, în ţinuta mirilor, a domnişoarelor de onoare , în stilistica pentru candy bar buffet şi pentru decor flori. Fiecare element trebuie să fie în concordanţă perfectă unul cu celălalt , şi atunci nunta dumnevoastră va deveni o adevărată poveste.