SALI DE NUNTI IN CHISINAU SELECT BANQUET HALL

Nunta este un eveniment aparte în viaţa fiecăruia şi de aceea toată lumea încearcă să facă din acest eveniment un moment memorabil de care îşi va aminti întotdeauna. Primul pas în organizarea unui astfel de eveniment este bineînţeles găsirea unei săli de nunţi în Chişinău.  Oferta capitalei privind sălile de nuntă este mai variată ca niciodată, cuprinzând localuri de diverse capacități şi cu specific diferit care vor să vă fie gazdă pentru acest nou început în viaţa de cuplu.

 

Printre cele mai elevate săli de evenimente din Chişinău se numără Select Banquet Hall, care este un complex alcătuit din 3 săli pentru nunti dotate cu toate facilităţile necesare pentru desfăşurarea unor astfel de evenimente.  Fiecare sală de ceremonii din cele 3 are dimensiuni diferite dar şi un stil personalizat. Clienţii pot opta atât pentru eleganţa unui stil clasic cât şi pentru o ambianţă mai progresistă axată pe modernism şi simplitate.

 

Găsirea locaţiei pentru eveniment este doar primul pas. Ceea ce cu adevărat dă viaţă unei săli de nunţi sunt detaliile legate de meniu şi deservirea invitaţilor. Bucătarii restaurantelor Select vă pot oferi bucate alese din cele mai exotice părţi ale lumii dar şi specialităţi tradiţionale cum în altă parte nu găseşti. Printr-o organizare impecabilă nunta dvs. poate fi mai frumoasă decât aţi fi îndrăznit să visaţi vreodată. Ziua în care doi oameni îşi unesc destinele este fără îndoială un eveniment ce merită sărbătorit cu tot fastul.