Select Restaurant Catering – organizarea evenimentelor la cheie

Serviciile de catering sunt foarte actuale, atât pentru desfășurarea ceremoniilor de familie în aer liber: nunți, cumătrii, jubilee, cât și pentru petrecerea evenimentelor corporate, cum ar fi: seminare, aniversări, team building-uri etc. Serviciul catering restaurant presupune organizarea evenimentelor în locații diverse, adaptate la necesitățile dvs. Aceasta înseamnă că primești un meniu de restaurant, în orice locație, iar noi facem totul ca evenimentul să fie la nivel. Care sunt serviciile oferite la contractarea Cateringului?

restaurant catering

1.Meniuri variate pentru diferite formate

Pentru că fiecare eveniment este individual, meniul la fel se alege individual. Poți alege servicii de catering pentru diverse formate, cum ar fi: fourchette, banchet, coffee break sau barbecue. Fiecare meniu include diverse tipuri de gustări reci și calde și se potrivesc diferitor tipuri de evenimente. Meniul se formează individual, iar politica de preț prevede flexibilitatea, astfel ca să ne încadrăm în bugetul de care dispui.

2.Logistica și echipamentul necesar pentru eveniment

Serviciul de catering pentru evenimente trebuie să asigure nu doar mese delicioase și variate, ci și toată logistica și echipamentul necesar pentru eveniment. Aici se includ: corturile și instalațiile, mobilierul, decorul, textilul și vesela. Pe câmp sau în clădiri oficiale sau la o petrecere, este nevoie de echipament profesionist și logistică. Fiecare eveniment și locație își are necesitățile sale la nivel de echipament:  corturi, mese, bănci, scaune, textil, lavoare, ventilatoare și veselă.

3.Echipă profesionistă și de încredere

Oricât de bine nu ar fi dotat serviciul de catering din punct de vedere tehnic, succesul evenimentului este asigurat de echipă. Profesionalismul echipei se manifestă prin cunoștințe și experiență, flexibilitate și promptitudine și simplitatea conlucrării cu aceasta. Fie că este un catering cocktail sau unui tip banchet, pentru echipa Select Catering profesionalismul este pilonul de bază al activității noastre. Îți urăm mult succes în organizarea evenimentului tău, iar dacă ai nevoie de servicii de catering profesioniste – apelează la Select Catering!