Restaurante de nunți în Chișinău –

ce e procentul pentru organizarea evenimentului

restaurannte de nunti

Astăzi, există multe restaurante nunți frumoase, cu un design atrăgător, însă de fapt ceea ce face diferența dintre un restaurant bun și unul mai puțin bun este echipa. Printre restaurantele de nunți în Chișinău este un element comun în politica de preț și anume procentul pentru organizare eveniment. Mulți oameni nu percep necesitatea acestuia și nu înțeleg de ce acesta se solicită, de aceea am scris acest articol și sper să vă fie util. În conținutul acestuia voi da răspuns următoarelor întrebări:

1.Ce include procentul pentru organizare eveniment

2.Cum se justifică necesitatea acestuia

3.Cum evaluezi calitatea deservirii

1.Ce include procentul pentru organizare eveniment

Fiecare sala de ceremonii își creează propria politică de preț și oferta, precum și procentul pentru deservire și organizare eveniment. Ce include acesta și cum se calculează? El este un procent de la suma meniului, de obicei 10%, care este o remunerare a lucrului tuturor implicați în organizarea evenimentului: manageri, administratori, chelneri, bucătari, personal tehnic și auxiliar. Toți împreună lucrează la o anumită etapă pentru ca evenimentul tău să fie impecabil.

2.Cum se justifică necesitatea acestuia

Eforturile acestor oameni merită remunerare, pentru că în timp ce voi vă distrați, ei toți lucrează atât de sinergic și bine planificat încât nici nu-i simți în jur. Fiecare banchet implică o muncă colosală în spate, iar voi deseori ca oaspeți nu cunoașteți ce se întâmplă în culise. Procentul de organizare și deservire se aplică la costul meniului și variază în funcție de suma acestuia și numărul de oaspeți la eveniment. Cu cât mai mare e evenimentul, cu atât mai mult personal este implicat.

3.Cum evaluezi calitatea deservirii

Calitatea pentru servicii este deseori apreciată subiectiv, mai ales în cazul nunților, cumătriilor și altor ceremonii de familie. Totuși există câțiva indicatori ai unei deserviri de calitate, general  valabili pentru diverse categorii de servicii, cum ar fi: profesionalismul, experiența (în ani), reputația pe piață și recenziile altor clienți. Pentru orice sala de nunți Moldova, o deservire calitativă este echivalentul unei reputații impecabile. După eveniment, deja vei înțelege mai bine dacă restaurantul sau sala de banchete își merită procentul pentru organizare și deservire sau nu.

Sper că te-am convins măcar un pic că procentul de organizare a evenimentului, aplicat de către restaurantele de nunți nu este un moft, ci o necesitate. Tu ce crezi despre aceasta? Scrie-ne în comentarii.