Unde să sărbătorești o cumătrie de neuitat

Cumătria este prima ceremonie festivă din viața copilului și spre deosebire de alte sărbători aceasta este doar o dată în viață. Astfel trebuie să planifici cumătria astfel ca ea să fie memorabilă pentru copil,  părinți, nași și ceilalți invitați. De alegerea locației pentru cumătrie depinde evenimentul în sine, iar fiecare părinte își dorește cu siguranță să organizeze o cumătrie de neuitat copilului său. Vezi mai jos câteva idei unde să sărbătorești o cumătrie de neuitat.

cumatrie

 

cumatrie1.Acasă, în cercul familiei
Cel mai confortabil pentru tine, rude și familie ar fi să sărbătoriți cumătria acasă, în anturajul obișnuit pentru voi, iar mai ales pe timp rece, nu este favorabil să expuneți copilul la frig, deplasându-vă la restaurant. Totuși, pentru a sărbători cumătria acasă, trebuie să luați în considerație câteva momente: să fie spațiu suficient pentru toți, să aveți timp suficient pentru pregătirea bucatelor și organizare în general.

cumatrie2.La un restaurant sau cafenea
Dacă mergi pe ideea de restaurante botez, atunci trebuie să selectezi foarte minuțios localul. Acesta trebuie să aibă un meniu diversificat, opțiuni de meniu separat pentru copii, teren de joacă pentru ei. De asemenea, restaurantul vă poate pune la dispoziție decor pentru cumătrie, precum și servicii adiționale – candy bar, tortă, colaci. Dacă stai pe gânduri cu privire la un anumit local – cere sfaturile altor mămici și tătici în grupuri sau forumuri tematice.

3.Într-un parc de distracțiicumatrie
Dacă la cumătria dvs vor fi mulți copilași o idee bună ar fi să sărbătoriți cumătria într-o zonă dedicată copiilor, cum ar fi un parc de distracții sau o cameră de joacă pentru copii. Alături poți găsi un spațiu unde să improvizezi o masă, sau să comanzi un meniu complet de la un restaurant cu săli de banchet. prin serviciul de catering. Plusul acestei idei e că copiilor le va fi interesant și distractiv, iar părinții vor savura comunicarea între ei.

 

Sper că acest articol a fost util pentru tine și te invit să-l distribui și altor viitori părinți care vor avea de organizat cumătria. Fie că e vorba de primul copil sau al doilea, de fiecare dată  noi, părinții, dorim tot ce-i mai bun copiilor noștri.