Săli de evenimente – Revelion 2020!

sali de evenimente

Unul dintre cele mai importante lucruri în ajunul Revelionului este să alegeți săli de evenimente potrivite pentru Dvs și prieteni pentru a celebra trecerea anului. Atmosfera de sărbătoare și amintirile tale despre această zi depind de locul unde vei petrece Revelionul. Deci, unde este cel mai bun loc pentru a sărbători Anul Nou 2020?

Cum să alegi un restaurant potrivit pentru Anul Nou?

Capacitatea. Toți oaspeții ar trebui să aibă destul spațiu și să se simtă confortabil.

Atmosfera. Nivelul de deservire al restaurantului și stilul acestuia ar trebui să corespundă atmosferei sărbătorii.

Formatul de deservire. Banchet sau fourchette.

Localizarea. Majoritatea oamenilor aleg o sală sau un restaurant, astfel încât să fie cât mai aproape localizat de casă. Prin urmare, petrecerea ar trebui să fie aleasă în apropierea casei, nu neapărat în centrul capitalei.

Intimitatea. Pentru a evita incidentele când se sărbătorește altceva în sala alăturată, de exemplu, dacă restaurantul dispune de săli de conferințe pentru o companie, este mai bine să găsiți un restaurant separat care să organizeze doar petrecerea de Revelion.

Echipamentul tehnic. Pentru prestațiile artiștilor, poate chiar și karaoke, atrageți atenție ca sala să fie dotată cu un proiector, ecran, microfon, etc.

Show program. Un restaurant pentru evenimente medii sau mari, de obicei, invită vedete celebre la petrecerea dintre ani.

De Revelion, distrează-te periculos! Intră în jocul personajului Sherlok Holmes și lasă-te provocat la o noapte criminal de interesantă. Pune-ți o MASCĂ – fii tu Secretul serii! Iar Sherlock nu va rezista tentației de a te descoperi. Tratează-te cu mâncare delicioasă! Savurează muzică live, apreciați programul de divertisment al restaurantului. Scufundați-vă în atmosfera caldă de distracție și simțiți cum un an înlocuiește pe altul și bucurați-vă de ceea ce se întâmplă până în dimineața de 1 ianuarie! Revelionul la Restaurantul Select este exact locul în care ar trebui să întâlnești o sărbătoare atât de magică și strălucitoare precum este Anul Nou!

Rezervați-vă locurile pentru petrecerea de Revelion și tot ce vă rămâne este doar să alegeți ținuta!