Restaurant evenimente Select – Petrecere de Revelion 2020

restaurant evenimente

Revelionul 2020 petrecut într-un restaurant este o decizie minunată de a sărbători Anul Nou într-un mod distractiv și relaxant. Nu trebuie să pregătiți un program de divertisment, să dați comandă de banchet, să decorați interiorul oficiului și să puneți un brad de Crăciun. Restaurantul o va face pentru tine!

Atunci când alegeți săli pentru cumătrii Chișinău, pentru o petrecere corporativă, sau un Revelion, ar trebui să acordați atenție momentelor precum costul per persoană, astfel încât să vă încadrați în buget. De asemenea, vă sfătuim să alegeți un restaurant pentru Anul Nou în funcție de interior, tematică, precum și în funcție de programul aproximativ al serbării. În orice caz, indiferent de restaurantul pe care îl alegeți pentru Anul Nou, vă dorim să vă încadrați într-un buget care nu este foarte scump, mâncărurile să fie foarte gustoase, programul de divertisment interesant și serbarea să v-o amintiți doar din perspectiva cea mai bună!

Pentru noaptea de Revelion, te invităm să intri în jocul personajului Sherlock Holmes și să petreci o noapte criminal de interesantă. Pune-ți o MASCĂ – fii tu Secretul serii! Iar Sherlock nu va rezista tentației de a te descoperi!

Vei avea parte de un Meniu Select, Băuturi ALL INCLUSIVE, iar atmosfera incitantă va fi creată de Show Balet Coregrafic în regia lui Eugen Fărguțu. Ritmurile muzicale pe tot parcursul serii vor fi ghidate de DJ Oops, și la sigur vei fi provocat de muzica Live a formațiilor muzicale The One Band, în frunte cu solistul Pavel Malyshev și Angry Band în frunte cu fermecătoarea Eugenia Sârbu.

Secret Faces este un eveniment grandios, în organizarea căruia este implicată o echipă complexă. Creatorii show-ului de Revelion pregătesc un program inedit și interactiv pentru fiecare, iar regizorul de eveniment are grijă ca toate elementele care vor avea loc în sala de ceremonii să fie unite într-o simbioză perfectă. Decoratorii pregătesc un ansamblu scenic neimaipomenit – atmosfera unei seri moderne, plină de enigme și surprize.

Dress code-ul evenimentului: Black Tie.