Nuntă în ianuarie – sală pentru nunți

sala pentru nunti

O nuntă în ianuarie poate fi strălucitoare și distractivă! Se consideră că organziarea ei în timpul iernii nu este o idee bună, deoarece este mai greu să închiriezi o sală pentru nunți. Vremea rece și, uneori, ploaia, nevoia de a alege mai cu atenție un loc pentru luna de miere, dificultăți în organizarea sesiunii foto – toate acestea resping și alarmează tinerii.

Cu toate acestea, există multe avantaje într-o nuntă organizată iarna, care nu se regăsesc în niciun alt sezon. Dacă nu vreți să amânați nunta și să așteptați momentul potrivit, atunci dați-i drumul! Vă vom oferi sfaturi cum să alegeți cele mai bune zile pentru o nuntă în ianuarie și cum să organizați o lună de miere de neuitat.

Nunta iarna are aspectele sale pozitive:

Reduceri mari pentru evenimentul dvs. Petrecerile corporative de Anul Nou acuș se finalizează, iar numărul sărbătorilor în ianuarie este mult mai mic decât în ​​alte perioade. Puteți alege și rezerva în mod liber restaurantul preferat pentru o nuntă sau săli pentru cumătrii Chișinău.

Rânduri mici în oficiul stării civile, astfel în așa mod puteți alege data și ora care vă convin perfect.

Prețuri scăzute pentru serviciile unui fotograf, cameraman, moderator, make-up artist și hairstilist.

În a doua jumătate a lunii ianuarie se începe perioada reducerilor mari, iar acest lucru se aplică și rochiilor de mireasă. În plus, datorită faptului că puține cupluri vor să se căsătorească în această perioadă, sortimentul de rochii din saloane este larg. La modelele sezonului trecut, reducerile ajung la 70-90%. Mulți cred că gama de ținute pentru o nuntă de iarnă este mai limitată, dar nu este așa.

-Lipsa arșiții, nu trebuie să vă faceți griji pentru Dvs și oaspeții Dvs, pentru că se vor simți confortabil și nu se vor topi la soare. Machiajul miresei nu va „curge” și mirele nu va transpira în costum. Este mai ușor să păstrați proaspătă mâncarea dacă organizați nunta la restaurant.

-Oferte bune de la operatorii turistici, prețuri mai mici pentru principalele zone turistice. Astfel, veți putea alege o destinație care care în alte perioade nu este atât de accesibilă din punct de vedere financiar.

Pentru două inimi iubitoare nu există obstacole dacă dragostea lor este sinceră și reală. Zăpadă, ploaie sau arșiță – este posibil să găsiți ceva care să împiedice să fiți împreună? Nunta va fi magică și minunată în orice moment al anului. Important este să vă pregătiți cu atenție pentru aceasta, să luați în considerare totul și să planificați minuțios.