Sală pentru nunți și cumătrii – la ce să atrageți atenția

sala pentru nunti

Alegerea unei anumite săli pentru nunți din Chișinău nu este o sarcină ușoară, în contextul în care astăzi există multe oferte pe piață.

Totuși, nu orice restaurant s-ar putea să vă ofere exact ceea de ce aveți nevoie, și nu în orice sală de banchet oaspeții se vor simți confortabil.

Atunci când alegeți un restaurant pentru o nuntă, acordați atenție la următoarele aspecte importante:

  1. Dimensiunile sălii de banchet sau de cumătrie, atrageți atenție dacă toți oaspeții se simt liberi în sală. Dacă doriți ca mesele să fie aranjate separat și aveți trupe de dans sau alte echipe artistice sau ați prefera un ring de dans mare, atunci ar trebui să alegeți o sală cu 20-30 de locuri în plus decât numărul invitaților dumneavoastră. Astăzi, un număr mic de restaurante pentru o nuntă pot oferi săli de banchet pentru un număr mare de oameni. De regulă, toate sunt proiectate pentru nu mai mult de 100 de invitați.
  2. Forma sălii. Pentru un banchet la nuntă o sală de forma pătrată sau dreptunghiulară este cea mai potrivită. Astfel, toți invitații vor vedea bine tinerii căsătoriți și programul de divertisment.

Interiorul sălii de banchet

Dacă căutați săli de nunți Chișinău în care doriți să faceți și înregistrarea, atunci întrebați preventiv dacă au o sală separată pentru acest proces sau dacă au o terasă frumos amenajată.

Masa de banchet

  1. Specificați ce, pe lângă mâncare, trebuie să achitați. Unele restaurante, pe lângă plata unui loc per persoană, iau și o taxă pentru închirierea sălii, deservire, etc. Aflați ce este inclus în preț.
  2. Întrebați până la ce oră este permis să stați și dacă este necesar să achitați o taxă suplimentară pentru fiecare oră de în plus.
  3. Atunci când căutați localuri pentru cumătrii Chișinău, specificați câți chelneri vă vor deservi.
  4. Dacă aveți prezentă la eveniment o echipă artistică, este important să existe spațiu unde să se poată pregăti și loc unde să cânte.

Ar trebui să existe o parcare lângă restaurant, astfel încât oaspeții să poată lăsa mașina sub supraveghere sau să vină la sărbătoare cu taxiul.

Vă dorim o organizare cu succes a nunții sau cumătriei Dvs!