Restaurant în Chișinău – nuntă în luna decembrie

restaurant in chisinau

O nuntă în timpul iernii este considerată de mulți ca fiind sărbătoarea care este cel mai greu de organizat. Mulți tineri nu doresc să se căsătorească în această perioadă, ci să aștepte sezonul cald. Suntem gata să vă argumentăm din propria experiență că orice moment al anului este potrivit pentru a vă uni destinele. Dacă planificați totul în avans și alegeți cu atenție un restaurant în Chișinău, atunci nunta petrecută în luna decembrie va fi un eveniment cu adevărat magic, vibrant și memorabil.

Orice cuplu își dorește ca sărbătoarea să fie perfectă, de aceea, atunci când vine vorba de alegerea datei nunții, luna decembrie, ca și restul lunilor de iarnă, nu este luată în considerare.

Cu toate acestea, nunta petrecută în sezonul rece are avantajele sale:

  1. Starea de spirit înainte de Anul Nou. De la începutul lunii este resimțită atmosfera sărbătorii Anul Nou. Orașul se transformă într-o poveste, mai ales în timpul serii, acesta fiind un fundal perfect pentru fotografiile romantice. Atmosfera magică pătrunde în totul din jur și, cu siguranță, se va reflecta și în fotografiile Dvs de nuntă.
  2. Decorarea sălii. Puteți veni cu o mulțime de opțiuni pentru decorarea festivă la o sală de nunți din Moldova, fără flori proaspete – iar aceasta reprezintă o economie semnificativă din bugetul nunții.
  3. O lună de miere interesantă. Nici nu este nevoie să inventați nimic – aproape toate agențiile de turism oferă bilete gata pregătite pentru Anul Nou, la un preț foarte atractiv.
  4. Lipsa de aglomerație. Tocmai pentru că mulți nu doresc să se înscrie în decembrie, puteți alege o dată favorabilă pentru nunta Dvs și să o rezervați cu ușurință la oficiul stării civile, profitând de asemenea și de ofertele propuse de către sala de banchet aleasă sau dorită.
  5. Un scenariu de înscriere mult mai simplu. Nu trebuie să vă faceți prea multe griji pentru alegerea unui loc pentru o ceremonie de înscriere în aer liber sau să vă gândiți cum să distrați oaspeții în timp ce faceți fotografii pe fundalul peisajelor naturale strălucitoare. Este suficient să alegeți un restaurant confortabil și să organizați o ceremonie acolo – deci, economisiți și din contul transportului.

Așadar, dacă v-ați decis să sărbătoriți nunta iarna, nu ezitați să începeți pregătirile!