Sală de nunți în Chișinău – funcționalitate sau aspect estetic?

Odată cu decizia asupra organizării marelui eveniment în viața voastră încep și căutările: sală, muzică, servicii foto-video, decorațiuni și multe altele. Sala de nunți este nu doar spațiul fizic de desfășurare al nunții, dar și creează atmosfera ceremoniei, pe care desigur v-o doriți să fie memorabilă. Săli sunt multe, de la cele mai mici la cele mai mari, cu planificări și funcționalități diferite, de aceea e mai complicat să găsești o sală care să fie și estetică, și funcțională. Ce facilități  trebuie să aibă o sală de nunți? Cum trebuie să arate aceasta?

O sală de nunți în Chișinău trebuie să aibă în primul rând un plan bine gândit al sălii, să fie loc suficient pentru prezidiu, platou de dans, mese. De asemenea, pentru sezonul estival este necesar să aibă și terasă, acolo oaspeții vor putea comunica mai liber și veți organiza fotosesiuni. O altă necesitate este să aibă vestiar și băi separate de alte săli, binevenită este camera pentru miri și camera pentru copiii. Încă un criteriu important este plus capacitatea locului de parcare și securitatea pe tot parcursul evenimentului, deci toate acestea trebuie luate în calcul la capitolul facilități.

Ceea ce ține de aspectul estetic, este o viziune mai subiectivă, însă sala pentru nunți perfectă este o creație comună a restaurantului cu beneficiarii, deoarece aceștia aleg decorul sălii și chiar pot aduce propriile elemente de decor. Un aspect estetic general valabil este în nuanțe albe, care creează efectul de spațiu larg, să fie simplu și minimalist și să nu distragă atenția oaspeților prin culori țipătoare, astfel ca ei să savureze ceremonia în sine. De asemenea, contează ca între toate elementele să existe o armonie și să se păstreze un stil anumit, pentru că pe lângă o disonanță de stil și culoare veți mai primi și fotografii nereușite.

Facilitățile și aspectul estetic nu ar trebui să fie în contradicție, ci din contra să se completeze. Nu toate sălile din Chișinău îmbină utilul cu plăcutul, de aceea decizia trebuie luată din mai multe puncte de vedere. Vă urăm succes în organizarea nunții și alegeți săli frumoase, dar și funcționale.
Cu drag, echipa Restaurantului Select