Rezervare prealabilă săli de nunți pentru 2020 –

Avantaje și beneficii

Cele mai populare luni pentru petrecerea nunții sunt August și Septembrie, iar rezervarea celor mai bune săli de nunți din Chișinău se face cu multe luni înainte, dar cel mai bine  e să o faci cu un an sau un an jumătate înainte. De ce este important să pornești în căutare sălii de nuntă cu mult timp înainte? Vezi câteva avantaje mai jos:

1.Mai multe date disponibile

Dat fiind faptul că lunile August și Septembrie sunt cele mai solicitate pentru nuntă, rezervarea sălii pentru acestea se face cu mult timp înainte. Mai cu seamă că în luna August este și postul religios, date disponibile rămân tot mai puține. De obicei în aceste luni se organizează nunți mari, cu invitați din afara țării, pentru că majoritatea au concediu în perioada respectivă.

2.Mai mult timp pentru pregătire

În afară de rezervarea la sala de banchete  Chișinău, sunt o mulțime de componente pentru a avea o  nuntă perfectă, cum ar fi alegerea muzicanților, dansatorilor, moderatorului, stabilirea tematicii și decorului evenimentului și multe altele.  Alegerea programului artistic reușit este deja jumătate din succesul evenimentului, de aceea recomandăm să alegi prestatorii cei mai buni.

3.Mai puține griji în ziua evenimentului

Ziua nunții este unică în viață, de aceea dacă planifici totul din timp, vei fi lipsită de griji. Trebuie să savurezi din plin evenimentul și să nu te gândești dacă mâncare e suficientă sau dacă oaspeții sunt mulțumiți – aceste momente trebuiau discutate cu mult timp înainte.

Sperăm că sfaturile noastre te-au convins că dacă planifici nunta în 2020, acum e timpul potrivit pentru a face o listă cu restaurante de nunți, să le vizitezi și să alegi cel mai bun local pentru nunta ta.  Îți dorim mult succes în organizarea evenimentului și îți recomandăm să rămâi alături de noi pentru alte articole interesante!