Avantajele cateringului pentru evenimente corporate

evenimente corporate

Pentru evenimentele corporate cateringul are mai multe roluri, printre care formarea imaginii, statutului companiei, crearea reputației . Acestea sunt importante atât pentru startup-uri, cât și pentru companiile deja cu experiență pe piață. Cateringul este un element indispensabil pentru evenimente corporate, pentru că ajută afacerea să se ridice la un nivel mai înalt, demonstrat de organizarea impecabilă a evenimentelor.

Eticheta modernă de business sugerează să alegi pentru prezentări și negocieri anumite tipuri de gustări și băuturi. Serviciul de catering vă va ajuta să vă pregătiți  la cel mai înalt nivel pentru a avea o prezentare productivă. Avantajul unui restaurant catering este posibilitatea de a organizare evenimente de orice tip: de la o pauză de cafea la un banchet bine organizat. Un alt plus este capacitatea de a deservi evenimente de orice amploare, de la o prezentare de 20 persoane la o petrecere corporate de 500 persoane. Evenimentul poate avea loc în orice locație, pentru că în pachetul serviciilor de catering se include și tot echipamentul și mobilierul necesar, dvs doar trebuie să asigurați locația.

Un alt mare avantaj al serviciului catering este varietatea gustărilor și băuturilor alese. Meniul se formează individual după formatul evenimentului, durată și contigentul de persoane invitate la eveniment. Dacă aveți ca invitați persoane de peste hotare atunci puteți opta pentru bucătăria specifică țării lor. Comanda de catering evenimente include și amenajarea meselor, decorul, curățenia după eveniment.  Prin urmare, este mult mai avantajos să contractezi companii specializate de catering pentru a avea un eveniment de succes.