Transformăm un Restaurant de nunti într-o sală de conferință modernă

Restaurantul Select este spațiu perfect pentru banchete în cinstea diferitor evenimente grandioase în viața unei familii sau companii – acest fapt este binecunoscut de marea majoritate locuitorilor capitalei, dar și de cei care se află în afara ei. însă puțini știu că spațiul un astfel de restaurant de nunți poate fi ușor transformat într-un interesant și original mediul de afaceri.

Datorită faptului că permanent pledăm pentru minimalism și neutralitate – designul potrivit și unei săli de conferințeputem ușor găzdui evenimente corporate de tip seminar, training, conferință, prezentare de produs și lansări. Fiecare sală dispune de câte 2 proiectoare modrne, sistem audio calitativ, microfoane, pointere, tribune, etc – pe scurt, gândit după cele mai bune practici de organizare evenimente corporative.

Cu atât mai mult, faptul că avem mai multe săli ne permite să divizăm evenimentul în părți, astfel oferind oaspeților confortul și mediul necesar diferitor faze a conferinței. Mai jos câteva exemple:

Clienții fideli ai Restaurantului Select știu că finalitatea unui eveniment corporate depinde în plină măsură de mulțumirea tuturor oaspeților. În acest scop un fourchette delicios pregătit de bucătarii noștri va fi garantul că fiecare invitat va fi plăcut surprins de întreg – evenimentul Dumneavoastră.

P.S. Iar pentru cazurile când se dorește fourchette de la Restaurantul Select dar o altă locație, vă punem la dispoziție catering service.