Planifici banchet într-un restaurant în Chișinău?
Aici 20 de întrebări obligatorii pe care trebuie să i le pui administratorului.
- Costului meniului per invitat? Cum se formează meniul și ce include?
- Chiria sălii de bachet se achită separat?
- Există posibilitatea de a aduce propria băutură, fructe, tort?
- Dispune restaurantul de frigidere pentru produsele aduse de Dumneavoastră?
Acest serviciu se achită suplimentar? - E un restaurant cu parcare proprie? De câte locuri e parcarea?
- Sala de banchet dispune de o garderobă? E o garderobă pentru tot restaurantul ori fiecare sală are garderoba sa?
- Restaurantul are cameră pentru copii?
- Decorul sălii se achită suplimentar? Care este decorul de bază?
- Poți invita un decorator sau să decorezi sala de ceremonie desinestătător?
- Restaurantul are doar o intrare sau câteva ? Dacă se petrec câteva evenimente în aceeași zi, cum sunt coordonați oaspeții?
- Care este modalitatea de deservire?.. Câți chelneri deservesc un evenimet?
- Până la ce oră se poate desfășura evenimentul? Cum se va achită timpul suplimetar?
- In sala de banchet e prevăzută o cameră separată pentru echipa artistică?
- Mâncarea rămasă după eveniment poate fi luată acasă?
- Cum se achită vesela stricată? Cereți picelust-ul preventiv.
- Dispune restaurantul de o camera pentru miri, unde puteți să rămâneți dupa evenimentul Dumneavoasră?
- Întrebați care sunt ofertele, reducerele, bonusurile oferite de restaurant?
- Are restaurantul o zonă special amenajată pentru fumători?
- Cum se petrece achitarea? Care este suma avansului? Se poate achita în rate?
- Restaurantul întocmește un contract pentru evenimentul Dumneavoastră, care sunt punctele lui?
Vă dorim un eveniment select alături de cei dragi.
Cu respect, echipa Restaurantului Select