Catering Moldova – cum să alegi corect un prestator

catering moldova

Catering Moldova a devenit de mult timp un serviciu actual și popular. Cu ajutorul personalului cu experiență, nu va fi dificil să organizați un catering de tip banchet sau un fourchette în aer liber în cel mai scurt timp posibil. Acest serviciu permite să economisiți timp și, uneori, bani. Am decis să vă oferim câteva sfaturi care vă vor permite să faceți alegerea potrivită.

Pasul 1 – Recomandări

E simplu. Cu siguranță prietenii sau partenerii Dvs de afaceri au căutat deja servicii similare, prin urmare vă pot oferi recomandări sincere și relevante aferent serviciilor de care aveți nevoie.

Pasul 2 – Degustare

Companiile de catering cu experiență tind să ofere potențialilor clienți posibilitatea de a degusta diferite feluri de mâncare sau băuturi pentru a vă permite să evaluați calitatea bucătăriei înainte de a vă organiza o pauză de cafea sau un fourchette. Cu toate acestea, există un dezavantaj aici – trebuie să înțelegeți că, la sigur, compania vă va propune spre degustare doar cele mai bune bucate. De aceea, fiți atenți la meniu și evaluare.

Pasul 3 – Specializarea

Asigurați-vă că luați în considerare specializarea companiei de catering pe care intenționați să o contractați. Nu toate sunt concepute pentru a deservi un număr mare de oaspeți, fie pentru că nu au toate echipamentele necesare, fie că nu dispun de echipe profesioniste și cu experiență. De aceea, analizați complex în momentul în care vă decideți să alegeți o companie de catering.

Pasul 4 – Costul

Înainte de a semna un contract și de a vorbi cu personalul care vă va deservi pe parcursul evenimentului, cereți angajaților companiei să facă un calcul preliminar al valorii serviciilor.

Pasul 5 – Contract

Oriunde ați fi și indiferent de serviciul comandat, citiți întotdeauna cu atenție toți termenii contractului inclusiv și preț catering. Încercați să vă protejați de la început de orice capcane și probleme neașteptate.

Desigur, toate aceste reguli nu vă pot garanta siugranța în alegerea unui prestator calitativ. Cel puțin, puteți restrânge în mod semnificativ opțiunile la mai multe companii și puteți alege cea mai bună opțiune pentru dvs.