Cum alegi Restaurantul pentru jubileu - 3 întrebări importante

restaurant pentru jublileu


1. De unde să porniți? 

Pentru început, trebuie să stabiliți numărul de invitați, asta vă va ajuta să alegeți din multitudinea de restaurante din Chișinău. Sala de bachet trebuie să fie în concordanță cu numărul de invitați pe care îl aveți. Într-o sală mică oaspeții se vor simți înghesuiți, iar în o sală prea mare va fi pustiu și deloc confortabil. Din acest motiv, Restaurantul Select a creat trei săli de banchet cu capacități diferite, pentru evenimente de orice amploare:

Sala Fusion – 250 invitați
Sala Neoclasic – 100 invitați
Sala Select – 26 invitați

2. Ce format de petrecere să alegeți?

Dacă ați găsit sala potrivită, atunci putem trece la următoarea etapă. Masa festivă este un punct extrem de important, de care depinde succesul întregului eveniment. Dumneavoastră trebuie să decideți, doriți un banchet cu servire individuală sau doar fourchette, ori poate doriți gustări cu servire individuală plus fourchette pentru jubileul Dumneavoastră.
Reieșind din acest considerent, bucătarul-șef de la Restaurantul Select a creat peste 300 feluri de bucate pentru banchete și peste 100 de feluri pentru fourchette. Asta ne permite să creem pentru fiecare eveniment un meniu individual.

3. Cum să alegeți băuturile?

O atenție specială trebuie să acordați băuturilor. Raportul dintre băuturile alcoolice și non-alcoolice trebuie să fie 50 la 50, plus trebuie să țineți cont că pentru fiecare invitat trebuie să fie nu mai puțin de un litru de lichid. În restaurantele pentru banchete, de obicei puteți să aduceți Dumneavoastră băuturile sau să le comandați nemijlocit de la sală. Pentru comoditatea clienților, Restaurantul Select a pregătit o ofertă specială, De-facto, care permite să achitați după eveniment atâta cât a fost consumat.

P.S.
Pe lângă toate, mai trebuie menționat un moment. Dacă veți alege un restaurant cu terasa, veți avea un spațiu dedicat pentru întâmpinarea oaspeților și zonă de odihnă în afara sălii. Să țineți cont!

Vă dorim un eveniment select alături de cei dragi!
Cu respect, echipa Restaurantului Select