Evenimente corporate în ianuarie – avantaje

evenimente corporate

Evenimentele corporate organizate în decembrie sunt unele dintre cele mai importante evenimente pentru companii, indiferent de tipul lor de activitate. Pe lângă perioada încărcată de lucru, companiile trebuie să facă bilanțul anului care a trecut, să felicite partenerii și clienții cu sărbătorile care vin, să întocmească un plan pentru anul viitor etc. Și de aceea, din ce în ce mai multe companii aleg în ultima perioadă să sărbătorească petrecerea corporativă în ianuarie. O astfel de idee are o mulțime de avantaje și nuanțe.

De ce companiile petrec petrecerile corporative în ianuarie?

  • Decembrie este o perioadă încărcată, în special pentru companiile care se ocupă de comerț. În această lună fiecare angajat este intens implicat în diferite activități, care nu le oferă posibilitatea de a organiza cu calm și cu atenție o petrecere corporativă.
  • În decembrie, prețurile pentru un meniu catering de exemplu, crește la cei mai mulți prestatori. Adesea, chiar poate ajunge să se dubleze când vine vorba de petreceri mai mari. Companiile care își numără banii cu atenție nu sunt obișnuiți cu aceste prețuri și caută alternative în organizarea unei petreceri corporative în ianuarie.
  • Sezonul „cald” presupune o cerere foarte mare din partea a numeroase companii și, prin urmare, dacă înainte de începutul lunii decembrie compania nu a reușit să rezerveze un restaurant, este puțin probabil să o poată face ulterior, iar acele restaurante care mai au încă locuri libere oferă servicii la prețuri ridicate. Același lucru este și în cazul companiilor de catering, organizațiilor de evenimente, gazdelor, artiștilor etc.
  • Nimeni nu vrea să piardă din profit, mai ales dacă cererea cea mai mare din partea clienților crește la sfârșitul anului. Și este absolut logic ca restaurantele să își crească prețurile pentru o petrecere corporativă, încercând să câștige cât mai mulți bani.

Prin urmare, din ce în ce mai multe echipe ajung la concluzia că va fi mult mai confortabil și mai profitabil să sărbătorească după 31 decembrie. Experiența noastră confirmă faptul că petrecerile corporative din ianuarie sunt la fel de cool ca cele de la sfârșit de an.