Catering pentru evenimente – la ce să atragi atenția?

catering pentru evenimente

Cu siguranță cunoașteți situația când se apropie un eveniment important, și doriți ca acesta să fie organizat la cel mai înalt nivel și să fie memorabil pentru oaspeții prezenți. O soluție ideală ar fi solicitarea unui serviciu de catering pentru evenimente. Mai departe urmează câteva sfaturi la ce să atragi atenția la contractarea unei companii de catering.

1.Bucătăria

Meniul și varietatea gustărilor oferite de restaurante este, de obicei, prestabilită, iar la companiile de catering meniul se formează individual cu gustări special pentru evenimentul tău. Aflați dacă compania vă oferă posibilitatea de a degusta sau oricare altă modalitate de a evalua gustările care vor fi la eveniment pentru a evita surprize neplăcute.

2.Deservirea

Deservirea serviciului de catering se deosebește de a unui restaurant obișnuit. Specificați dacă compania poate să vă ofere chelnerii proprii și care este costul de personal, indiferent dacă organizați evenimentul într-o sală de conferințe sau în aer liber.

3.Mobilierul și echipamentul

În afară de setul obligatoriu (generator, frigider, etc) este important ca compania să dispună de mobilier sau să îți ofere posibilitatea să îl închiriezi. Un restaurant catering care elimină această povară de pe organizatori se prețuiește mai mult de către aceștia.

4.Calitatea serviciilor de deservire

Un catering excelent este unul care este organizat fără întârzieri. Planificarea evenimentului și coordonarea timingului deservirii se face cu administratorul cu mult timp înainte de eveniment. Ar fi bine să citești careva recenzii înaintea de contractarea serviciul de catering pentru a te asigura că evenimentul va fi de calitate.

5.Asigurarea mesei prestatorilor de servicii

La orice eveniment activează diferiți prestatori, cum ar fi muzicanți, moderatori, foto-video, echipa tehnică. Află dacă meniul pentru ei este asigurat și dacă poate fi comandat separat, inclusiv dacă organizezi eveniment la o sală conferință.

Sperăm că toate aceste sfaturi îți vor fi de ajutor în organizarea viitorului eveniment. Alege prestatori cu experiență de deservire pentru tipul evenimentului planificat. Încredințând toate detaliile organizatorice unui restaurant de catering nu doar că vei avea parte de o atmosferă plăcută, dar totodată și îți va ușura procesul de organizare. Îți urăm succes în organizarea evenimentului tău!