Sala de nunți Moldova – cum să alegi corect localul

sala de nunti moldova

Alegerea corectă a localului  este un pas important în pregătirile pentru orice eveniment, fie acesta cumătrie, zi de naștere sau nuntă. Atunci când alegi o sala de nunți Moldova este necesar să atragi atenția la anumite aspecte.

1.Bucătăria

Mai întâi de toate determinați ce tip de bucătărie doriți să fie la evenimentul dumneavoastră. Trebuie să luați în considerare preferințele atât ale dumneavoastră cât și ale oaspeților. Meniul trebuie să corespundă stilisticii nunții.

2.Formatul

Nu multe săli de nunți vă oferă posibilitatea de a organiza nunta în stil banchet sau fourchette. Asigurați-vă că restaurantul ales dispune de capacitatea necesară pentru organizarea evenimentului dumneavoastră.

3.Parcare disponibilă

Asigurați-vă că localul dispune de parcare spațioasă. Unii oaspeți vor prefera să vină cu propriile lor mașini, prin urmare, aflați în prealabil dacă există o parcare păzită sau o parcare pe teritoriul restaurantului.

4.Personalul de deservire

Confortul invitaților depinde în mare măsură de calificarea administratorului. Exteriorul îngrijit, atenția pentru preferințele clientului, capacitatea de a nu fi intruziv sunt principalele caracteristici ale unui administrator profesional. Un restaurant în Chișinău care are un personal calificat, este mult mai apreciat de către oaspeți.

5.Capacitatea sălii

Opțiunea ideală pentru organizarea unei nunți este arendarea unui mic restaurant sau a unei săli de banchet. Pentru a alege localul potrivit, vă sfătuim să atrageți atenția la câteva puncte: dacă este prevăzută o masă pentru artiștii invitați, fotograf, la care se pot relaxa și mânca, spațiu disponibil pentru primul dans al tinerilor căsătoriți, etc.

Sper că toate aceste sfaturi îți vor fi utile pentru a alege localul perfect pentru nunta ta!