CATERING MENU DE SELECT BANQUET HALL - RESTAURANT IN CHISINAU

In prezent tot mai multi oameni organizarea unor banchete fastuoase lasa pe mana profesionistilor, de aceea compania Select Banquet Hall, cunoscuta ca fiind una din cele mai bune firme de organizari de evenimente va ofera serviciile sale de organizarea evenimentelor, inclusiv si serviciile de catering.

 

Noi intocmirea catering menu noi intotdeauna luam in cosideratie dorintele clientului, de acea puteti fi siguri ca bucatarii nostri, va vor satisface toate asteptarile culinare, si fiti sigur ca nici un oaspete nu va pleca flamand de la evenimentul dumneavoastra. La pregatirea bucatelor pentru menu catering noi folosim cele mai proaspete bucate si aceastea nu sunt niste cuvinte goale, deoarece noi suntem singurul restaurant care a obtinut certificatul Organizatiei Internationale de Standardizare ISO 9001 si ISO 22000 pentru managmentul securitatii productiei de acea dumneavoastra puteti fi siguri suta la suta in calitatea bucatelor nostre. Meniu catering include in sine cel mai vast spectru de bucate si servicii cum ar fi de exemplu: Coffee break, Fourchette, Bufetul suedez, Catering Cocktail, Barbecue si multe multe altele. Puteti fi sigur ca orice oaspete prezent la serbarea pe care o organizati, isi va putea gasi mancarea sa preferata in acel spectru larg de bucate pe care il ofera profesionistrii nostri in catering. Toate acestea servicii si bucate va sunt aduse oriuede aveti nevoie, ramane doar sa comandati si cel mai larg spectru de meniuri catering va vor fi aduse in cel mai scurt timp.

 

Dar ar fi bine sa nu uitam de faptul ca restaurantul Select Banquet Hall despune si de trei sali de ceremonii: Sala de ceremonii Fusion, sala Select si sala Neoclasic. Toate aceste sali sunt unice in felul si toate sunt gata sa gazduiasca tot spectrul de evenimente pe care dumneavoastra doriti sa organizati. De acea, daca dumneavoastra doriti sa organizati un banchet, o nunta, un bal de absolvire sau orice alt eveniment festiv, nu ezitati sa ne contactati si sa comandati serviciile profesionale de catering a echipei Select Banquet Hall!