CATERING MENU DE SELECT BANQUET HALL - RESTAURANT IN CHISINAU

 

select catering

În prezent tot mai mulți oameni aleg să lase organizarea unor banchete fastuoase pe mâna profesioniștilor, de aceea compania Select Banquet Hall, cunoscută ca fiind una din cele mai bune firme de organizari de evenimente va ofera serviciile sale de organizare a evenimentelor, inclusiv și serviciile de catering.

 

La întocmirea catering menu noi întotdeauna luăm în cosiderație dorințele clientului, de acea puteți fi siguri ca bucătarii noștri vă vor îndeplini toate asteptarile culinare și fiți sigur că nici un oaspete nu va pleca flamând de la evenimentul dvs. La pregatirea bucatelor pentru menu catering noi folosim cele mai proaspete bucate și respectăm toate normele în prepararea bucatelor. Restaurantul Select a obținut certificatul Organizației Internaționale de Standardizare ISO 9001 si ISO 22000 pentru managementul securității producției. De aceea, dvs. puteți fi siguri suta la sută în calitatea bucatelor pregătite de echipa noastră de bucătari.

Meniu catering include in sine cel mai vast spectru de bucate și servicii cum ar fi de exemplu: Coffee break, Fourchette, Bufetul suedez, Catering Cocktail, Barbecue și multe altele. Puteți fi sigur că orice oaspete prezent la serbarea pe care o organizați, își va putea găsi mâncarea sa preferata în acel spectru larg de bucate pe care îl oferă profesionistii nostri in catering. Toate acestea servicii și bucate vă sunt aduse oriunde aveți nevoie, ramâne doar să comandați și cel mai larg spectru de meniuri catering va vor fi aduse în cel mai scurt timp.

 

Dar ar fi bine sa nu uitam de faptul ca restaurantul Select Banquet Hall despune si de trei sali de ceremonii: Sala de ceremonii Fusion, sala Select si sala Neoclasic. Toate aceste sali sunt unice in felul si toate sunt gata sa gazduiasca tot spectrul de evenimente pe care dumneavoastra doriti sa organizati. De acea, daca dumneavoastra doriti sa organizati un banchet, o nunta, un bal de absolvire sau orice alt eveniment festiv, nu ezitati sa ne contactati si sa comandati serviciile profesionale de catering a echipei Select Banquet Hall!