CATERING COCKTAIL

În prezent serviciile catering sunt la mare căutare pe piaţa furnizorilor de servicii din Moldova. Firmele care organizează catering pentru evenimente din cele mai diverse categorii şi-au câştigat popularitatea atât în rândul persoanelor fizice cât şi în rândul întreprinderilor şi organizaţiilor care au nevoie de asemenea servicii.

 

Petru cei care nu sunt familiari cu termenul catering, acesta vine din engleză, unde catering service reprezintă activitatea de furnizare a serviciilor de alimentare publică. Firmele care organizează catering pentru evenimente oferă toată gama de servicii legată de desfăşurarea unei petreceri sau întruniri festive.

 

Pentru servicii catering de calitate puteţi apela la firma Select Catering Service. Compania Select deţine 3 restaurante pe strada Mircea cel Bătrân în Chişinău şi dispune te toată logistica necesară pentru petrecerea evenimentelor. Organizare de petreceri de tip catering cocktail cau catering business la sediul întreprinderii dvs. nu va ridica nici un fel de probleme, datorită profesionalismului ridicat şi gradului înalt de deservire a clienţilor. Nu trebuie de cât să alegeţi locaţia şi tipul de eveniment dorit, de restul detaliilor se vor ocupa cei de la Select.

 

Compania dispune de personal calificat, începând de la chelneri până la bucătari şi agenţi de pază. Preţul serviciilor de catering se stabilește individual raportat la nevoile fiecărui client în parte. Pentru mai multe detalii puteţi vizita site-ul companiei Select.