CATERING ÎN CHIŞINĂU

În Chişinău au apărut foarte multe firme de caterig, dar puţină lume ştie cu ce se ocupă acestea. Catering-ul care uneori se mai ortografiază şi keitering reprezintă activitatea de preparare şi deservire a diferitor feluri de mâncare şi gustări oriunde doreşte clientul care apelează la asemenea servicii. Firmele de catering nu sunt altceva decât nişte restaurante mobile care vă pot deservi acasă, la birou, la sediu întreprinderii sau la iarbă verde.

 

Unii prestatorii de servicii catering pot să asigure toată logistica necesară desfăşurării unui eveniment, de la piesele de mobilier până la tot felul de decoraţiuni şi amenajamente pentru a crea o notă de originalitate petrecerii dvs.

 

Personalul necesar unei petreceri sau întruniri poate fir la fel furnizat de către firma de catering. Firme precum Select Catering Service asigură personal calificat pentru orice tip de eveniment, echipat conform cerinţelor clientului privind vestimentaţia. Firma organizează servicii de office catering pentru diferite companii şi întreprinderi.

 

Preţurile practicate de firmele de catering variază la fel de mult ca şi serviciile oferite. Tipul de eveniment, fie el un cocktail party sau o întâlnire cu absolvenţii de asemenea face ca preţul să difere.

 

Dacă nu sunteţi sigur ce firmă de catering să alegeţi, încercaţi să căutaţi referinţe despre acestea online. Multe dintre ele au un site unde este prezentată gama de servicii, ceea ce vă va ajuta să luaţi decizia corectă.